Profil

Neizgovorena pitanja i odgovori

Ljubica Uvodić-Vranić

U 36 poglavlja autorica obrađuje svima bliske teme vezane uz odnose s drugima i svaku od njih ilustrira jednim ili dva pitanja čitatelja i odgovorom koji nudi rješenje dvojbe ili zamršene obiteljske situacije.
13.14 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533133546

Broj stranica: 212

Godina objavljivanja: 2014.

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 327 g

Pokušaj je da se odgovori na niz pitanja vezanih uz ostvarenje životnih ciljeva kroz odnose s drugima.

Neizgovorena pitanja i odgovori

Kako raskrinkati bahate, prepoznati verbalno zlostavljanje, obraniti se od manipulacije ili održati se na nogama u krizi?

Braneći pretpostavku da su svi koji joj se javljaju s pitanjima dobrice koji žele svijet učiniti ljepšim, Ljubica Uvodić-Vranić u svojoj novoj knjizi savjetuje one koji su se našli u nemilim životnim okolnostima. Više nego u dosadašnjoj seriji “Avantura osobne promjene”, u “Neizgovorenim pitanjima” autorica je stroža i odlučnija, a baš taj energični obrambeni stav pokazuje koliko je svjesna da su emocionalni odnosi najvažniji u našem životu, ali i da – unatoč tome ili baš zato – iz njihovih virova često nije lako sam isplivati.

 

Ljubica Uvodić-Vranić

Ljubica Uvodić-Vranić jedna je od najproduktivnijih hrvatskih autorica psiholoških priručnika i voditeljica udruga i savjetovališta posvećenih održavanju i promicanju psihološkog zdravlja u lokalnoj i široj zajednici. Nagrađena je Nagradom grada Zagreba – Šampion zdravlja za volonterski rad na očuvanju psihičkog zdravlja u Udruzi Petkom u pet. Autorica knjiga: Kako se dobro posvađati (2002.), Kako se pomiriti (2007.), Avanture osobne promjene (2010.), Prijatelju, kako si? (2011.), Avanture osobne promjene (2012.) Avanture osobne promjene 3 (2013), Neizgovorena pitanja i odgovori (2014), Neizgovorena pitanja i psihologični odgovori (2015.) i 101 priča iz Eko taksija (2017.)

Moglo bi vas zanimati

×

Neizgovorena pitanja i odgovori

Ljubica Uvodić-Vranić

13.14 €
Dodajte u košaricu