Profil

Nasljeđe u kostima

Dolores Redondo

Uzbudljivi nastavak španjolske kriminalističke senzacije "Nevidljivi čuvar".
Napeta, mračna priča koja je osvojila svijet.
17.12 €

Barkod: 9789533135755

Jezik izvornika: Španjolski

Broj stranica: 456

Godina objavljivanja: 2017.

Prijevod: Danica Papić Koren

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 582 g

Fascinantna junakinja.
Isabel Allende

Mit i stvarnost spajaju se u ovom sofisticiranom i oštroumnom trileru.
Steve Berry

Nasljeđe u kostima

Godina je dana prošla otkad je viša inspektorica Amaia Salazar uhitila Jasóna Medinu zbog silovanja i brutalnog ubojstva pastorke Johane. Inspektorica, sad u visokoj trudnoći, ima samo jedan zadatak prije odlaska na rodiljni: prisustvovati suđenju.
No suđenje se iznenada prekida. Medina je počinio samoubojstvo, a za sobom je ostavio misterioznu poruku za inspektoricu na kojoj je jedna jedina riječ: Tartallo.

Kako bi otkrila istinu, Amaia se još jednom mora suočiti s demonima vlastite prošlosti i vratiti se u dolinu svog djetinjstva gdje će istraga dobiti zastrašujući preokret.

 

Dolores Redondo

Dolores Redondo autorica je kriminalističke trilogije o dolini Baztán koja je samo u Španjolskoj prodana u više od milijun primjeraka, a objavljuje se na više od 30 jezika svijeta. I prvi i drugi nastavak serijala – Nevidljivi čuvar i Nasljeđe u kostima – ušli su u finale najprestižnije svjetske književne nagrade Dagger za inovativnu kriminalističku prozu i to u konkurenciji s djelima iz cijeloga svijeta. Po serijalu je snimljen i film iza kojeg stoje producenti ekranizacija Stiega Larssona i Henninga Mankella. Kritičari tvrde da je razlog iznimna uspjeha romana taj što je Dolores Redondo stvorila novu vrstu detektivskog romana koji uspješno spaja elemente psihološkog trilera i kriminalističke priče s legendama Baskije.
Dolores Redondo nakon iznimnog uspjeha serijala objavila je roman Todo esto te daré za koji je osvojila nagradu Planeta, jednu od najznačajnijih nagrada španjolskog govornog područja.

Moglo bi vas zanimati

×

Nasljeđe u kostima

Dolores Redondo

17.12 €
Dodajte u košaricu