-71 %
Profil

Na odmoru

Emma Straub

Bestseler New York Timesa.
Jedna obitelj i njezini pridruženi članovi. Dva tjedna na čarobnoj Mallorci. Što sve može poći po zlu?
10.49 € 79.04 kn
3.00 € 22.60 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 3.00 € (22.60 kn)

Barkod: 9789533134260

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 216

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Irena Škarica

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 322 g

Na ovim stranicama – tako smiješnima, tako mudrima i, da, tako slatkima – stvorena je najbolja ljetna dizalica.
Washington Post

Na odmoru

Ljetovanje na Mallorci za obitelj Post trebalo je biti pravo slavlje: Franny i Jim slave 35. godišnjicu braka, a njihova kći Sylvia upravo je završila srednju školu. Na dugo planiranom odmoru obitelji se pridružuje i 28-godišnji sin Bobby sa svojom starijom djevojkom Carmen i prijatelji Charles i Lawrence. Rajski otok, kombinacija čudesnih plaža i planina trebali su biti dovoljni za savršenu ljetnu idilu. No u paketu s avionskom kartom za odredište iz snova ne dolazi i amnestija od pomno skrivanih problema i tajni koje će jedna po jedna isplivati na površinu.

Ovo je roman o licima koja pokazujemo drugima i licima koja želimo sakriti. Roman o načinima kojima se međusobno povređujemo, ali i iznova gradimo.

“Toliko sam zavoljela svaki od likova u ovom romanu da nisam mogla ići na spavanje prije nego što sam se uvjerila da su svi sretno sletjeli.”
Elizabeth Gilbert, autorica bestselera “Jedi, moli, voli”

“Kad okrenete zadnju stranicu, osjećat ćete se baš kao nakon godišnjeg: zahvalni zbog putovanja, ali tužni jer je ono gotovo.”
New York Times Book Review

Emma Straub

Emma Straub, rođena 1980. u New Yorku, autorica je više bestseler romana. Njezin drugi roman Na odmoru priča je o sponama i ljubavima koje nas drže na okupu, priča koju je Emma Straub ispričala s puno humora i nježnosti.

Moglo bi vas zanimati

×

Na odmoru

Emma Straub

10.49 € 79.04 kn
16.00 € 120.55 kn
Dodajte u košaricu