Profil

Citati za život

Michelle Obama

Inspirativni citati žene koja se strastveno bori za ono u što vjeruje, a to je - bolji svijet
7.83 €59.00 kn

Barkod: 9789533136899

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 194

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 14.5 cm

Širina: 12 cm

Težina: 241 g

Michelle Obama potiče na solidarnost, empatiju, poučava i bori se za pravo svake osobe na obrazovanje.

Citati za život

Ova zbirka s više od 170 citata podijeljena je na poglavlja koja govore o obrazovanju, jednakosti, obiteljskim odnosima, politici, vjeri u sebe i uspjehu.

U njima Michelle Obama jasno i hrabro izražava svoje misli, potiče na solidarnost, empatiju, poučava i bori se za pravo svake osobe na obrazovanje.

Ispod svakog citata spominje se mjesto i vrijeme gdje je izrečen ili napisan pa će čitatelji steći uvid o rasponu njezinih aktivnosti.

I gotovo pet godina nakon što je napustila Bijelu kuću Michelle Obama inspirira svojom inteligencijom, smjelošću, velikodušnošću, snagom, hrabrošću i posvećenošću poslu.

Michelle Obama

Michelle Obama postala je svjetski poznata osoba kad je njezin suprug Barack postao predsjednik Sjedinjenih Država. No, ona nije samo supruga u pratnji svog važnog muža. Izuzetno je obrazovana, pravnica koja je završila jedno od najprestižnijih sveučilišta u SAD-u, ostvarila impresivnu karijeru, a svoj položaj prve dame iskoristila je za uvođenje promjena u koje strastveno vjeruje.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Citati za život

Michelle Obama

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu