Profil

Medicinski mitovi

Nancy L. Snyderman

I 101 istina koja će vam spasiti, produžiti i poboljšati život.
17.12 €128.99 kn

Barkod: 9789533192161

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 223

Godina objavljivanja: 2011.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 340 g

Medicinski mitovi

Kad ste posljednji put čuli, a možda i povjerovali, da uzimanje vitamina C sprečava prehladu? Da se ne smijete baviti tjelovježbom ako imate šećernu bolest? Da sama činjenica da je nešto “prirodno” automatski znači da je neškodljivo i da nema nuspojava? Da će lijekovi za kolesterol oštetiti vašu jetru, pa ih ne biste trebali uzimati? Ili da samo stariji ljudi obolijevaju od srčanih bolesti?

Naše neznanje i naša osobna vjerovanja među najvećim su neprijateljima u borbi s bolestima opasnima za život. Medicinski mitovi – a ima ih na tisuće – u našoj su kulturi itekako prisutni. Da bismo ostali zdravi i živjeli što dulje, moramo ih znati prepoznati, procijeniti i naučiti se rukovoditi istinama u njihovoj pozadini.

Dr. Nancy L. Snyderman odlučila je u svojoj knjizi pomoći razlučiti što jest, a što nije istina te posredovati čitateljima jednostavne, svakodnevne stvari i sve potrebne informacije kako preporoditi svoje tijelo, poboljšati svoje zdravlje, pridonijeti svojoj dugovječnosti… Upravo su zbog toga medicinske informacije i savjeti u ovoj knjizi izneseni jednostavno, praktično i jasno.

Nancy L. Snyderman

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Medicinski mitovi

Nancy L. Snyderman

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu