Profil

Mali brod na olujnom moru

Marijan Ožanić

Knjiga koju morate pročitati prije nego postanete poduzetnik i mnogo puta nakon što to postanete.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533133881

Broj stranica: 351

Godina objavljivanja: 2014.

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 16 cm

Težina: 495 g

Poučna ali i zabavna knjiga, u kojoj se na svakoj stranici inspirira i ohrabruje, pokazujući duboko poštovanje prema poduzetnicima. To je knjiga koja se čita kao roman, a koristi kao priručnik.

Mali brod na olujnom moru

Drugo, dopunjeno izdanje prvog domaćeg poslovnog priručnika iz burnih devedesetih, koji je mnoge današnje uspješne poduzetnike uveo u svijet biznisa, podsjeća na korijene poduzetništva u nas i teške uvjete u kojima se razvijalo. Svjestan da se poduzetništvo ne može naučiti iz knjige, autor Marijan Ožanić svoju knjigu ilustrira istinitim životnim pričama poduzetnika, podastirući čitatelju primjere i uspjeha i neuspjeha iz kojih može izvući dragocjene savjete.

Kako navodi autor, “Mali brod na olujnom moru” napisao je kako bi pomogao poduzetnicima u prvim godinama njihovog poslovnog života, zabilježio pouke burnog, neponovljivog povijesnog razdoblja kroz koje prolazimo; te svoje znanje, iskustvo i osobnu zaokruženu fazu razvoja oblikovao u knjigu, uvjeren da budućnost Hrvatske ovisi i o poduzetnicima koji svojom inicijativom obnavljaju gospodarstvo i mijenjaju način rada.

Marijan Ožanić

Marijan Ožanić rođen 1945. godine u Krušljevu selu, kraj Donje Stubice, diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Zagrebačkog sveučilišta, 1967. godine. Magistrirao je 1990. godine na poslijediplomskom studiju Europskog centra za mir i razvoj, Sveučilišta za mir Ujedinjenih naroda, koji se izvodio na Sveučilištu u Zagrebu. Autor je mnogih poslovnih knjiga, a do sada je objavio i oko 200 članaka u stručnim časopisima, novinama ili na stručnim skupovima u zemlji i inozemstvu. Autor je velikog broja radova s područja menadžmenta i poduzetništva koje objavljuje u raznim časopisima, kao što su Banka, Privredni vjesnik, Infotrend, Birotrend, Marketing u praksi, Večernji list (Poslovna srijeda), Poslovni tjednik, Poslovni magazin, Lider, Slavonski poduzetnik, Poslovni savjetnik, Fokus, Zg-magazin (portal), HKV (portal).

Moglo bi vas zanimati

×

Mali brod na olujnom moru

Marijan Ožanić

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu