-71 %
Profil

Mala knjiga savjeta za mršavljenje

Kimberly Willis

Ovaj je džepni vodič sve što vam treba kako biste smršavjeli i uspostavili bolji, zdraviji odnos s hranom.
10.49 € 79.04 kn
3.00 € 22.60 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 3.00 € (22.60 kn)

Barkod: 9789533132327

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 199

Godina objavljivanja: 2013.

Prijevod: Mirna Vilišić

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 233 g

Zašto dijete ne uspijevaju?

Mala knjiga savjeta za mršavljenje

Kada držimo dijetu, toliko smo opsjednuti onime što ne smijemo jesti da nismo usredotočeni na način na koji jedemo ili na to kako se zbog jedenja osjećamo.

U Maloj knjizi savjeta za mršavljenje autorica vam pomaže da se umjesto na hranu, usredotočite na sebe, kako biste pobijedili žudnju za hranom i preuzeli nadzor nad vlastitim prehrambenim navikama. U svojoj knjizi donosi strategije i metode za suočavanje s ovisnošću o hrani, koje će vam uistinu pomoći. To su jednostavne i neškodljive tehnike koje je jednostavno uklopiti u svoj način života, kao što su ključni slogani, koje treba imati na umu pri izboru hrane (npr. „čaša vina isto je što i čaša tjestenine“), akupresura za odvraćanje pozornosti (trljanje prstom mjesta između nosa i gornje usnice kad vas uhvati žudnja za hranom) te stjecanje navike svjesnog jedenja, kako biste prožvakali svaki zalogaj i osjetili njegov okus.

Kimberly Willis

Kimberly Willis je terapeutkinja specijalizirana za pomoć ljudima koji žele smršaviti te autorica knjige Mala knjiga savjeta za mršavljenje. Ona koristi kombinaciju hipnoze, joge, akupresure, disanja; kao life couch autorica također pomaže ljudima da naprave pozitivne promjene koje će ih dovesti do sretnijeg i zdravijeg života. Kimberly Willis u svojoj je knjizi prikupila jednostavne načine koji će nam pomoći da dugoročno smršavimo korjenitim mijenjanjem načina razmišljanja o hrani i odnosa prema njoj.

Moglo bi vas zanimati

×

Mala knjiga savjeta za mršavljenje

Kimberly Willis

10.49 € 79.04 kn
5.00 € 37.67 kn
Dodajte u košaricu