Profil

Labirint

Joško Radonić

Priče koje još jednom pokazuju kako život može nadmašiti i najbujniju fantaziju.
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789531208376

Broj stranica: 144

Godina objavljivanja: 2008.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 189 g

Pravi zapleti postoje svud oko nas, samo ako ih umijemo vidjeti i zapisati.

Labirint

Zbirka priča Joška Radonića knjiga je koja čitatelja vodi kroz pravi labirint književnih, filmskih, povijesnih i kulturnih referenci.

U njoj priče o marginalcima i anonimnim studentima prepliću se s pripovijestima o ličnostima poput povjesničara Theodora Mommsena koji Atenu iz Sokratova doba poznaje kao vlastiti džep, dok se sam ne umije vratiti do vlastitog kućnog praga; ili onima o vampirskoj ljubavi holivudskih ikona Billyja Boba Thorntona i Angeline Jolie, samoubojstvu glumca Richarda Farnshwortha, koje na bizaran način ispisuje post scriptum poznatom filmu Davida Lyncha…

Knjiga je ovo koja još jednom pokazuje kako život može nadmašiti i najbujniju fantaziju i kako pravi zapleti postoje svud oko nas, samo ako ih umijemo vidjeti i zapisati.

Joško Radonić

Joško Radonić rođen 1958. g. u Vrgorcu, gdje je pohađao osnovnu i srednju školu. Novinarstvo i filozofiju studirao je u Beogradu. Nakon studija jedno vrijeme živio je u inozemstvu. U Norveškoj je lovio bakalar, u Nizozemskoj se bavio uređenjem japanskih vrtova, u Belgiji je radio kao krovopokrivač i redar u noćnim klubovima… Trenutačno živi u Vrgorcu gdje radi kao ravnatelj Sportske dvorane. Labirint je njegov prozni prvijenac.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Labirint

Joško Radonić

18.45 €139.01 kn
Dodajte u košaricu