Profil

Knjiga moga tijela

Cameron Diaz

Savjeti čuvene glumice o izgledu i zdravlju koje i sama svakodnevno koristi.
26.41 €198.99 kn

Barkod: 9789533133645

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 258

Godina objavljivanja: 2014.

Prijevod: Katja Mihovilović i Sanja Pehnec

Vrsta uveza: meki

Visina: 23.5 cm

Širina: 20 cm

Težina: 810 g

Prvi preduvjet bilo kakvog rada na svojem tijelu Cameron Diaz kaže da svoje tijelo trebati voljeti, ma kakvo ono bilo.

Knjiga moga tijela

Poznata američka glumica Cameron Diaz uvijek je pridavala veliku pozornost svojem izgledu i zdravlju pa je svoja iskustva iz tog područja opisala u ovoj vrlo zapaženoj knjizi, koja je postigla veliki uspjeh i bila veliki američki bestseler popevši se na drugo mjesto najčitanijih knjiga New York Timesa. U knjizi se govori kako se čovjek treba hraniti, koliko se kretati, što mora razumjeti i znati o svojem tijelu da bi ono bilo ono što treba biti, temelj sreće, zdravlja i spokoja svakog pojedinca. No kao prvi preduvjet bilo kakvog rada na svojem tijelu Cameron Diaz kaže da svoje tijelo trebati voljeti, ma kakvo ono bilo.

Zatim ističe još jednu važnu stvar: ova vam knjiga neće dati savjete kako za tri tjedna ili tri mjeseca popraviti svoj izgled ili tjelesnu težinu, nego se savjeta koje u knjizi nađete morate držati od sada – zauvijek.

Knjiga je podijeljena u tri dijela, to su prehrana, tjelesna kondicija i svijest o vlastitom tijelu, O svemu tome govori se vrlo stručno, citiraju se razni znanstveni radovi, ali knjiga je pisana vrlo, vrlo jednostavno. I poticajno.

Cameron Diaz

Cameron Diaz, punim imenom Cameron Michelle Diaz (San Diego, 30. kolovoza 1972.), američka je filmska glumica. Dosad je snimila četrdesetak filmova, od kojih su neki bili rekordne gledanosti. Rodom je iz Kalifornije, otac joj je kubanskog, a majka englesko-njemačkog porijekla. Sa 16 godina otišla je od kuće i radila kao foto model, a u sljedećih je pet godina živjela na raznim lokacijama po cijelom svijetu. Iako bez glumačkog iskustva, 1994. godine debitira na filmu glavnom ženskom ulogom uz Jima Carreyja u komediji Maska. Nakon nekoliko uloga u nezavisnim i niskobudžetnim filmovima popularnost joj raste 1998. godine kada igra glavnu ulogu u romantičnoj komediji Svi su ludi za Mary. Dvije godine kasnije igra glavnu ulogu u Charliejevim anđelima, a 2001. nastupa uz Toma Cruisea u Nebu boje vanilije, te daje glas princezi Fioni u popularnom animiranom filmu Shrek. Danas je jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu, a dobivši 20 milijuna dolara za nastavak Charliejevih anđela postala je tek druga glumica, nakon Julije Roberts, s tolikom zaradom u jednom filmu.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Knjiga moga tijela

Cameron Diaz

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu