Profil

Klub bilderberg i trilaterala

Domenico Moro

Šokantna otkrića o dva tajna društva najmoćnijih ljudi koji odlučuju o sudbinama svih nas.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533132969

Jezik izvornika: talijanski

Broj stranica: 146

Godina objavljivanja: 2014.

Prijevod: Juraj Gracin

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 203 g

Stvarna svjetska moć koncentrirana je u jednom vrlo malom krugu ljudi, koji potajno odlučuju o sudbini svijeta.
Domenico Moro

Klub bilderberg i trilaterala

Talijanski sociolog i politolog Domenico Moro detaljno je istražio najtajniju i najmoćniju privatnu svjetsku organizaciju, za koju se tvrdi da – zapravo – upravlja svijetom. Riječ je o organizaciji koja se naziva Bilderberg, koja tajno djeluje već šest desetljeća, koju sačinjavaju najutjecajniji i najmoćniji zapadni bankari, političari, vojnici, industrijalci, geostratezi, diplomati, koji se sastaju jednom godišnje, svaki puta na drugom tajnom mjestu.

Ta je grupa toliko tajna da se ne zna niti tko su joj svi članovi. Za razliku od Bilderberga, gdje u radu sudjeluje između 120 i 140 osoba, u Trilaterali sudjeluje ih obično nekoliko stotina. Tko su članovi Trilateralne komisije ne drži se u potpunoj tajnosti kao kod Bilderberg grupe, zna se tko rukovodi pojedinim njenim sekcijama te uglavnom se i zna tko su bivši i sadašnji njeni članovi. Dok je Bilderberg sastavljen uglavnom samo od ličnosti iz Zapadne Evrope i Sjeverne Amerike, u Trilaterali uz njih sudjeluju i Japanci i državljani nekih drugih dalekoistočnih zemalja.

Domenico Moro dao si je truda da istraži sve podatke koji se o te dvije organizacije znaju, te je na temelju tih podataka napravio sociološku i političku analizu te dvije organizacije.

Zaključci njegove analize, skupljeni u ovoj knjizi su fascinantni, jer on pokazuje da je stvarna svjetska moć koncentrirana u jednom vrlo malom krugu ljudi, koji potajno odlučuju o sudbini svijeta, ne obazirući se ni na vlade i parlamente svojih zemalja, niti na međunarodne organizacije i forume, a ponajmanje na stavove javnosti zemalja iz kojih dolaze.

Domenico Moro

Domenico Moro, talijanski je sociolog, a ova je knjiga rezultat višegodišnjih istraživanja i analize inače vrlo skomnih podataka o Bilderbergu i Trilaterali.

Moglo bi vas zanimati

×

Klub bilderberg i trilaterala

Domenico Moro

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu