Profil

Kako ukloniti celulit

Helen Foster

Hrana, vježbe i njega kojima se može pobijediti celulit u šest tjedana.
6.50 €48.97 kn

Barkod: 9789531208192

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 128

Godina objavljivanja: 2009.

Prijevod: Filomena Horvatić

Vrsta uveza: meki

Visina: 21 cm

Širina: 15 cm

Težina: 249 g

Kako ukloniti celulit

U posljednjem desetljeću detaljno je istraženo što je celulit i zašto se razlikuje od ostale masnoće u našem tijelu, a ta saznanja otkrivaju i sve brojnije načine kako ga pobijediti. Priručnik nudi sedam pristupa kojima možete smanjiti celulit u roku od šest tjedana – navodi recepte za pripremu jela koja pogoduju smanjivanju celulita, upute za primjenu aromaterapije i kozmetičkih preparata za njegu kože te detaljno opisuje vježbe za učvršćivanje problematičnih dijelova tijela.

Možete kombinirati pristupe koji najbolje odgovaraju vašem načinu života jer priručnik kombinira tradicionalne terapije s najnovijim otkrićima i predlaže nove i zanimljive načine za uklanjanje potkožnih masnoća.

Budući da zdravstveni plan koji predstavlja Helen Foster pridonosi i uklanjanju suvišnih kilograma, nakon šest tjedana cijelo će vaše tijelo biti vitkije i čvršće. Osjećat ćete se i izgledati zdravije, imati više energije i biti otporniji na bolesti.

Helen Foster

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Kako ukloniti celulit

Helen Foster

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu