Profil

Kako seks pomlađuje

dr. Eric R. Braverman i Ellie Capria

Izgledajte i osjećajte se petnaest godina mlađi uz najbolji seks u svom životu.
Uživajte u intimnosti, dodiru i ljubavi u svakoj životnoj dobi.
19.78 €149.03 kn

Barkod: 9789533132181

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 225

Godina objavljivanja: 2013.

Prijevod: Martina Glavaš

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 16 cm

Težina: 326 g

Poboljšajte, usavršite i održavajte ugodan spolni život, danas, a i u kasnijim godinama.

Kako seks pomlađuje

Ako ste zadovoljni svojim spolnim životom, zadržite istu razinu užitka do kraja života. Ako vaš spolni život nije više kakav je nekad bio, vratite mladenački erotski entuzijazam. A ako nikad niste bili zadovoljni svojim spolnim životom, uvedite pozitivne i dugotrajne promjene koje će vam pomoći da iskusite duboku tjelesnu i emocionalnu povezanost.

Poboljšajte, usavršite i održavajte ugodan spolni život, danas, a i u kasnijim godinama. Što je još važnije, otkrijte kakva ste točno osoba i naučite kako možete promijeniti neke od svojih negativnih obrazaca ponašanja da biste postigli zdravije i nježnije spolne odnose.

Knjiga se sastoji od četiri dijela.

U prvom dijelu odredite svoj kvocijent seksualne inteligencije i utvrdite postoji li kemijska neravnoteža u mozgu koju trebate ispraviti prehranom ili bioidentičnim hormonima.

Drugi dio pisan je isključivo za žene i objašnjava kako hormonske promjene mijenjaju tijelo te kako vratiti mladenačke razine hormona.

Treći dio pisan je samo za muškarce te donosi uzroke andropauze i otkriva koji su prirodni i učinkovitiji pripravci od Viagre i Cialisa.

Četvrti dio obrađuje česte zdravstvene probleme oba spola koji se mogu izbjeći promjenama životnog stila te određenim hranjivim tvarima, čajevima, začinima i lijekovima.

Dr. Eric R. Braverman i Ellie Capria

Eric R. Braverman američki je liječnik, autor više bestseler priručnika te direktor Medicinskog centra i fondacije PATH. U knjizi Kako seks pomlađuje objašnjava kako dinamičan spolni život omogućuje mozgu da bolje razmišlja i bolje voli kroz holistički pristup koji omogućuje održavanje mladenačkog života, punog intimnosti, dodira i ljubavi.

Moglo bi vas zanimati

×

Kako seks pomlađuje

dr. Eric R. Braverman i Ellie Capria

19.78 €149.03 kn
Dodajte u košaricu