Profil

Kako koristiti tijelo

Ivana Ožbolt

Oslobodite potencijal svog tjelesnog i duhovnog života.
15.79 €118.97 kn

Barkod: 9789533134796

Broj stranica: 260

Godina objavljivanja: 2016.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 301 g

Ovo je priručnik koji potiče na životne promjene.

Kako koristiti tijelo

Ivana Ožbolt jedna je od rijetkih domaćih autorica koja čitateljima nudi priručnik za cjelovito održavanje zdravlja. Na temelju svog 15-godišnjeg iskustva i edukacija, autorica u prvom dijelu priručnika “Kako koristiti tijelo” preporučuje načine detoksikacije, tjelesne aktivnosti i prehrane, a brojnim i zanimljivim primjerima iz prakse te poticajnim „pričicama“ potiče čitatelja na razmišljanje, ali i na djelovanje.

U drugom dijelu autorica govori o duhovnom zdravlju te o važnosti opraštanja, prihvaćanja, ljubavi, vjerovanja, zahvalnosti, ciljanja te usredotočenosti na ovdje i sada. Autorica piše i o vlastitim izazovima i krizama koje su oblikovale njezin osobni duhovni razvoj, ali i o koracima koje svaka osoba može primijeniti već danas kako bi postigla zdravlje budeći svoju duhovnu stranu.

Ovo je priručnik koji potiče na životne promjene, pokreće, ohrabruje i usmjerava na brigu o sebi, kako tjelesno tako i duhovno.”Ako ste u potrazi za boljim zdravljem, rješenjima svojih problema, nemirni, nesigurni, frustrirani, poljuljane vjere ili potpuno bez vjere, bolesni ili ako tražite odgovore – ova knjiga nije slučajno pred vama.”

Ivana Ožbolt

Ivana Ožbolt je profesorica kineziologije iz Zagreba koja se usavršavala u SAD-u i Velikoj Britaniji (American Council of Exsercise, Michael King Pilates Institute) te radila u velikim fitness centrima, na brodovima i u hotelima kao osobni trener i savjetnik za prehranu. Nakon povratka u Hrvatsku, vodi seminare i treninge kako bi svojim savjetima pomogla i drugima da budu zadovoljniji sobom, svojim tijelom i svojim životom

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Kako koristiti tijelo

Ivana Ožbolt

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu