Profil

Kako je to bilo

Maryann Burk Carver

Potresna i nevjerojatno dramatična priča o borbi dvoje ljudi da sačuvaju svoju ljubav, priča puna bolnih intimnih detalja, ali i nevjerojatna priča o talentu koji je bio veći od života.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789531209915

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 376

Godina objavljivanja: 2009.

Prijevod: Borivoj Radaković

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 15 cm

Težina: 482 g

Kako je izgledao život koji je nadahnuo jednog od najvećih američkih pisaca.

Kako je to bilo

Maryann Burk Carver udala se za Raymonda Carvera 1957. kada je imala samo 16 godina a on 19. Već za dvije godine imali su dvoje djece, ali ni jedno ni drugo nisu odustali od studija. Radili su često najteže fizičke poslove (ona kao konobarica, on u pilani), brinuli se za djecu i studirali književnost. Carver je uza sve to i pisao, a Maryann je činila sve što je bilo u njenoj moći da mu to omogući. U 25 godina njihova braka Carverova je slava rasla (on je postao jednim od najvećih američkih pisaca), ali težak život i alkohol razorili su njegovu obitelj. Nomadski život (svake godine Carverovi su selili u novi grad, u novu školu) nekoliko bankrota, nekoliko alkoholnih delirija, slomljena srca – sve su to priče koje poznajemo iz Carverovih knjiga, ali ovdje možete pročitati kako je to doista izgledalo, kako je izgledao život koji je nadahnuo jednog od najvećih američkih pisaca i omogućio mu da stvori opus koji je promijenio sliku suvremene svjetske književnosti.

 

Maryann Burk Carver

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Kako je to bilo

Maryann Burk Carver

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu