Profil

Istraži svijet buba

Ruth Martin

Od najmanjih do najvećih, saznajte sve o zanimljivostima iz života ovih najbrojnijih životinja na Zemlji.
10.49 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533137414

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 16

Godina objavljivanja: 2020.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Allan Sanders

Visina: 22.7 cm

Širina: 21 cm

Težina: 496 g

Pozivamo sve male radoznalce! Pogledajmo izbliza neke od najmigoljastijih, najstrašnijih i najljepših bića koja postoje.

Istraži svijet buba

Otvorite prozorčiće i doznajte kakve kukce i druga sićušna stvorenja možete pronaći u svojoj blizini te kako bube zajedničkim radom prevladavaju to što su sitne.

Uz ovaj vodič krenite u obilazak termitnjaka i zavirite unutar košnice.

Upoznajte i neke od nevjerojatnih danjih i noćnih leptira koji lepršaju uokolo te otkrijte razloge zašto su neke bube tako živopisnih boja.

 

Ruth Martin i Allan Sanders

Ruth Martin dugi niz godina radi kao urednica i autorica dječjih knjiga. Oduvijek je voljela pronaći načine kako djeci na zanimljiv, a jednostavan način približiti svijet prirode i znanosti. Hrvatskoj publici predstavila se izvrsnom serijom edukativnih kartonskih slikovnica s prozorčićima Mali radoznalci. Živi s obitelji u Londonu.

Allan Sanders diplomirao je na Kraljevskoj akademiji umjetnosti u Londonu, gdje živi i radi. Osim ilustriranjem bavi se i dizajniranjem, oglašavanjem, izdavaštvom te uređivanjem dječjih knjiga. Njegove zanimljive i razigrane ilustracije hrvatski čitatelji mogu vidjeti u seriji edukativnih kartonskih slikovnica s prozorčićima Mali radoznalci te u edukativnim interaktivnim knjigama Kako rade strojevi i Kako rade automobili.
Živi s obitelji u Londonu.

www.allansanders.co.uk

Moglo bi vas zanimati

×

Istraži svijet buba

Ruth Martin

10.49 €
Dodajte u košaricu