-20 %
Profil

Istraži svijet životinja

Ruth Martin

Pozivamo sve male radoznalce na put oko svijeta i upoznavanje raznih životinja. Dobro otvorite oči jer u carstvu životinja ima toliko toga što treba istražiti.  
13.14 €
10.51 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10.51 €

Barkod: 9789533139272

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 16

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Allan Sanders

Visina: 22.5 cm

Širina: 20.5 cm

Težina: 540 g

Slikovnica sadrži više od 30 prozorčića ispod kojih se kriju razna bića, velika i mala, od najdlakavijih do najopasnijih koja će ovo putovanje životinjskim svijetom učiniti još zanimljivijim i zabavnijim.

Istraži svijet životinja

Zavirit ćemo u svijet kućnih ljubimaca i domaćih životinja na seoskom imanju, vidjeti gdje žive, što jedu i što vole raditi, a uputit ćemo se i u divljinu ‒ prošetat ćemo se zelenom prašumom, pješčanom pustinjom, ledenim Artikom, travnjacima i ravnicama, zaronit ćemo i istražiti prekrasan biljni i životinjski svijet u oceanima. Svako od tih područja krije zanimljive životinje, ali i one rijetke, ugrožene vrste kojima moramo pomoći.

Upoznat ćete izuzetno brbljavog kućnog ljubimca, otkriti tko nese veća jaja od kokošjih, tko su mali vrijedni poljoprivrednici u prašumi, ima li jednoroga u oceanima te kojoj životinji u pustinji velike uši pomažu da se rashladi, a tko uopće nema kostur u tijelu. U ovoj slikovnici krije se pregršt informacija i zanimljivosti o životinjskom svijetu napisanih djeci jednostavnim i razumljivim jezikom, a tekst prate jasne i razigrane ilustracije životinja i njihovih staništa.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve radoznalce koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti o nevjerojatnom životinjskom svijetu, stoga dobro otvorite oči jer u carstvu životinja ima toliko toga što treba istražiti.  

Ruth Martin i Allan Sanders

Ruth Martin dugi niz godina radi kao urednica i autorica dječjih knjiga. Oduvijek je voljela pronaći načine kako djeci na zanimljiv, a jednostavan način približiti svijet prirode i znanosti. Hrvatskoj publici predstavila se izvrsnom serijom edukativnih kartonskih slikovnica s prozorčićima Mali radoznalci. Živi s obitelji u Londonu.

Allan Sanders diplomirao je na Kraljevskoj akademiji umjetnosti u Londonu, gdje živi i radi. Osim ilustriranjem bavi se i dizajniranjem, oglašavanjem, izdavaštvom te uređivanjem dječjih knjiga. Njegove zanimljive i razigrane ilustracije hrvatski čitatelji mogu vidjeti u seriji edukativnih kartonskih slikovnica s prozorčićima Mali radoznalci te u edukativnim interaktivnim knjigama Kako rade strojevi i Kako rade automobili.
Živi s obitelji u Londonu.

www.allansanders.co.uk

Moglo bi vas zanimati

×

Istraži svijet životinja

Ruth Martin

13.14 €
10.51 €
Dodajte u košaricu