-40 %
Profil

Hodati korak po korak

Erling Kagge

Svjetski slavan pustolov i pisac progovara o ljubavi prema istraživanju, užitku otkrivanja i ravnoteži koja se pronalazi u jednoj od najjednostavnijih ljudskih aktivnosti.
13.14 €
7.88 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7.88 €

Barkod: 9789533137803

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 192

Godina objavljivanja: 2020.

Prijevod: Bekim Sejranović

Vrsta uveza: meki

Visina: 19.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 330 g

Staviti nogu ispred druge jedna je od najvažnijih stvari koju čovjek može učiniti…
Erling Kagge

Hodati korak po korak

Pokušavao sam dati objašnjenje za kojim čovjek posegne samo zato što je brzinsko – onaj koji hoda, živi dulje. Ima bolje pamćenje. Niži tlak. Rjeđe se razbolijeva. Ali znao sam kako je to samo polovica istine. Dakle, što je druga polovica? Mislim kako svatko od nas ima neki vlastiti odgovor. Čak i kad bismo vi i ja hodali rame uz rame, svatko bi hodanje doživio drugačije. No siguran sam u jedno: staviti nogu ispred druge jedna je od najvažnijih stvari koju čovjek može učiniti…

“Prekrasna knjiga, mudra i umirujuća. Mogla bi učiniti više za vaše zdravlje i sreću nego što će to ikada napraviti pokretna traka za trčanje.”
New York Journal of Books

“Hommage hodanju. Za Kaggea hodanje nije samo niz koraka već nešto doista uzbudljivo i čudesno. Promišljeno djelo o aktivnosti koju uzimamo zdravo za gotovo.”
Kirkus Reviews

Erling Kagge

Erling Kagge prvi je čovjek u koji je osvojio tri “pola”: Južni, Sjeverni i Mount Everest. Tišina u doba buke najbrže je prodavana norveška publicistička knjiga još od Kon-Tikija iz 1948., a objavljena je diljem svijeta, na više od 30 jezika.

Moglo bi vas zanimati

×

Hodati korak po korak

Erling Kagge

13.14 €
7.88 €
Dodajte u košaricu