Profil

Drevni ključevi radosti

Tomislav Tomić

Kako prestati čekati da nam se dogodi nekakvo čudo, nego kreirati stvarnost kakvu želimo i živjeti sretan i ispunjen život.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533190945

Broj stranica: 203

Godina objavljivanja: 2010.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 287 g

Čekajući da se dogodi čudo možete propustiti najveće čudo, život koji se odvija upravo sada pred vašim očima.

Drevni ključevi radosti

Kad prihvatite zamisao da ste svojim odabirom stvorili stvarnost u kojoj trenutačno živite, moći ćete postupno početi kreirati stvarnost kakvu želite. Prihvaćanje znači uvažavanje činjenice kako u svemiru u kojem živimo vlada red i da se ništa ne događa slučajno. Kako ubrzati kreiranje vlastite stvarnosti, kakvu stvarnost zapravo želimo, kako osvijestiti izvorne želje i treba li nam prosvjetljenje, sve to Tomislav Tomić objašnjava čitatelju na vrlo jednostavan i svima prihvatljiv način.

Kako ubrzati kreiranje vlastite stvarnosti, kakvu stvarnost zapravo želimo, kako osvijestiti izvorne želje i treba li nam prosvjetljenje – sve su to odgovori koje Tomislav Tomić objašnjava čitatelju na vrlo jednostavan i svima prihvatljiv način i upućuje – “Čekamo da se dogodi nekakvo čudo, ne shvaćajući kako je sam život najveće čudo i da nam se najveće čudo odvija upravo sada pred očima, bez obzira na to gdje bili i što činili.”

Zašto unatoč neograničenom stvaralačkom potencijalu u svima nama samo malobrojni ljudi žive sretan i ispunjen život, pita se autor i odgovara uputama kako ubrzati kreiranje stvarnosti kakvu želite, što su problemi, a što izvorne želje, kako s lakoćom stvoriti naviku svjesnog upravljanja mislima, kako stvoriti vrijeme za meditaciju, što je prosvjetljenje i je li nam potrebno, tko smo to mi i što nas najviše ometa u upoznavanju sebe…

Tomislav Tomić

Tomislav Tomić je odvjetnik i poduzetnik koji se bavi uslugama coachinga i konzaltinga.
Uz brojne članke na temu osobnog razvoja, autor je knjiga: Drevni ključevi radosti (2010.), Zaboravljena vještina (2011.) i Zaboravljeno iskustvo (2014.).

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Drevni ključevi radosti

Tomislav Tomić

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu