Profil

Cura na netu nakon prekida

Zoe Sugg

Finale jednog od najvećih hitova za mlade posljednjih godina.
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533135762

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 256

Godina objavljivanja: 2017.

Prijevod: Andrea Pongrac

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 333 g

Zoe Sugg s punim je pravom spisateljica koju tinejdžeri obožavaju.

Cura na netu nakon prekida

Prvi nastavak, Cura na netu, najprodavanija je knjiga svih vremena u prvom tjednu.

Na početku nove školske godine Penny je opet sama, ali odlučna suočiti se sa svijetom i svojim strahovima korak po korak, iz dana u dan. Svi joj prijatelji govore da bi trebala nastaviti živjeti, preboliti Nou. No to nije nimalo lako kad je svaki čas netko upita gdje je on nestao nakon što je napustio svjetsku turneju. Noah se nije javio nikome, čaki ni Penny, čak ni svojoj baki i sestri. No Penny je pronašla način kako da si misli odvuče s Noe – mnogo fotografira i nakon što je dobila stipendiju kod jednog od najboljih fotografa i ondje mnogo naučila, razmišlja kako da u fotografijama izrazi svoju osobnost.

Tu su i njezini stari i novi prijatelji. Ovo je posljednji nastavak izuzetne serije koja je obarala sve rekorde. U početku je autorica namjeravala napisati dva nastavka, ali je serija postala toliko popularna da su čitatelji tražili i treći.

Izuzetno zabavan, jednako šarmantan, pun neočekivanih obrata i pravih prijateljstava i ovaj nastavak govori o problemima s kojima se tinejdžeri suočavaju: anksioznost, razvodi roditelja, zaljubljivanja, prevare… 

Zoe Sugg

Zoe Sugg, rođena 1990., kraljica cyberspacea poznatija kao Zoella, pretvara u zlato sve što takne. Ona je najprodavanija autorica na YouTubeu u svijetu. Njezine vlogove redovito prati više od 16 milijuna ljudi. Objavljuje vlogove od 2009., a 2012. je dala otkaz u online trgovini modom New Look kako bi se potpuno posvetila vloganju. Teme su joj svakodnevni život, moda, šminka, kućni ljubimci, a postovi su joj vrlo osobni, simpatični i iskreni. Dobila je mnogo nagrada za svoja videa, zarađuje milijune, a lansirala je i liniju kozmetičkih proizvoda Zoella Beauty. Njezina knjiga Cura na netu najbrže je prodavana knjiga svih vremena u prvom tjednu te bila na vrhovima lista najprodavanijih naslova. U izdanju Profila objavljeni su i nastavci romana Cura na netu na turneji i Cura na netu nakon prekida. Zoe Sugg sudjelovala je u Band Aidu 30 zajedno s One Direction, Bonom, Sealom, Edom Sheeranom i svojim dečkom Alfiejem Deyesom. Njezina je uzrečica: Just say Yes!
Zoe Sugg u vrlo kratkom vremenu je postala izuzetno utjecajna i cijenjena spisateljica i osoba koja može doprijeti do golemog broja čitatelja, stoga u suradnji s britanskim lancem knjižara WHS Smith vodi knjižni klub.

Moglo bi vas zanimati

×

Cura na netu nakon prekida

Zoe Sugg

10.49 €79.04 kn
Dodajte u košaricu