-40 %
Profil

Cura na netu na turneji

Zoe Sugg

Drugi dio jednog od najvećih hitova za mlade posljednjih godina.
10.49 €
6.29 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 6.29 €

Barkod: 9789533135014

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 272

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Andrea Pongrac

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 352 g

Zoe Sugg s punim je pravom spisateljica koju tinejdžeri obožavaju.

Cura na netu na turneji

Za Penny upravo počinje ljeto iz snova – odlazi na turneju sa svojim rocko-božanstvenim dečkom Noom i njegovim bendom. Berlin, Rim, Pariz – ne može zvučati romantičnije ni zanimljivije ljeto. Penny je odlučna svladati napade panike i uklopiti se među muzičare i osoblje koje ih prati. No, Noin najbolji prijatelj Blake pomalo je straši i uopće ga ne razumije, djevojke članova benda The Sketch koje su s njima na turneji imaju iskustva i potpuno su se uklopile, a tu je apsolutno prekrasna Leah Brown, koju su mediji prije povezivali s Noom.
Penny je sve nesigurnija, Noa ima sve manje vremena za nju, nedostaju joj prijatelji, a najgore od svega je što joj počinje prijetiti neki anonimus. Ne samo njoj, nego i njezinom najboljem prijatelju Elliotu.

Hoće li Penny uspjeti sačuvati vezu, pokazati svoj iznimni talent dok je okružena ljudima čiju darovitost obožavaju mase, svladati svoje strahove i suprotstaviti se prijetnjama?

Ovaj je nastavak jednako napet i duhovit kao i prvi, prekrasno šarmantan, pun osjećaja i ljubavi, neočekivanih obrata i divnih prijateljstava. 

„Ovaj je roman vješto napisan s mnogo dramatičnih obrata, s puno srca i odašilje pravu poruku – ne možete živjeti u tuđoj sjeni i morate najbolje iskoristiti svoju darovitost.“
Independent

„Slatko, baš kao Zoella, i baš kako to vole milijuni njezinih obožavatelja. Zoe Sugg prepoznala je da odrastanje ne znači da djetinjaste stvari morate ostaviti za sobom.“
The Daily Telegraph

Zoe Sugg

Zoe Sugg, rođena 1990., kraljica cyberspacea poznatija kao Zoella, pretvara u zlato sve što takne. Ona je najprodavanija autorica na YouTubeu u svijetu. Njezine vlogove redovito prati više od 16 milijuna ljudi. Objavljuje vlogove od 2009., a 2012. je dala otkaz u online trgovini modom New Look kako bi se potpuno posvetila vloganju. Teme su joj svakodnevni život, moda, šminka, kućni ljubimci, a postovi su joj vrlo osobni, simpatični i iskreni. Dobila je mnogo nagrada za svoja videa, zarađuje milijune, a lansirala je i liniju kozmetičkih proizvoda Zoella Beauty. Njezina knjiga Cura na netu najbrže je prodavana knjiga svih vremena u prvom tjednu te bila na vrhovima lista najprodavanijih naslova. U izdanju Profila objavljeni su i nastavci romana Cura na netu na turneji i Cura na netu nakon prekida. Zoe Sugg sudjelovala je u Band Aidu 30 zajedno s One Direction, Bonom, Sealom, Edom Sheeranom i svojim dečkom Alfiejem Deyesom. Njezina je uzrečica: Just say Yes!
Zoe Sugg u vrlo kratkom vremenu je postala izuzetno utjecajna i cijenjena spisateljica i osoba koja može doprijeti do golemog broja čitatelja, stoga u suradnji s britanskim lancem knjižara WHS Smith vodi knjižni klub.

Moglo bi vas zanimati

×

Cura na netu na turneji

Zoe Sugg

10.49 €
6.29 €
Dodajte u košaricu