Profil

Borba za duševno zdravlje

Norman Sartorius

Knjiga jednog od najpoznatijih i najutjecajnijih svjetskih stručnjaka na području mentalnog zdravlja.
18.45 €139.01 kn

Barkod: 9789533190419

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 252

Godina objavljivanja: 2010.

Prijevod: Tomislav Franić

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 300 g

Borba za duševno zdravlje

Profesor Norman Sartorius jedan je od najpoznatijih i najutjecajnijih svjetskih stručnjaka na području mentalnog zdravlja. Mnogobrojne godine upravljanja Odjelom za duševno zdravlje Svjetske zdravstvene organizacije te nakon toga položaj predsjednika Svjetskog i Europskog psihijatrijskog društva omogućili su mu da upozna psihijatriju i javno zdravstvo u gotovo svim zemljama svijeta. Ogledi skupljeni u ovoj knjiizi odražavaju njegovo jedinstveno znanje i iskustvo stečeno na tim položajima te u suradnji sa znanstvenicima i ljudima koji rade u zdravstvenoj službi te u drugim službama važnima za život ljudi s duševnom bolešću.

Znanstveni radovi koji su se provodili pod vodstvom profesora Sartoriusa iz temelja su promijenili mišljenje o psihijatrijskim bolestima i postali dio osnova moderne psihijatrije. Neki od rezultata tih radova opisani su i u ovoj izuzetnoj knjizi koja obuhvaća psihijatriju, opću medicinu, javno zdravstvo, ali i društvene promjene koje su imale silan utjecaj na zdravlje i zdravstvenu službu u drugoj polovini dvadesetog stoljeća.

Norman Sartorius

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Borba za duševno zdravlje

Norman Sartorius

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu