Profil

Zmajevi - mitovi i legende

Renzo Barsotti

Bogato ilustrirana knjiga o čudesnim i basnoslovnim bićima.
9.16 €69.02 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135748

Jezik izvornika: talijanski

Broj stranica: 68

Godina objavljivanja: 2017.

Prijevod: Julija Gracin

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 6 +

Ilustracije: Eleonora Barsotti

Visina: 33 cm

Težina: 597 g

Razni narodi, i oni najudaljeniji jedni od drugih, bilo u prostoru, bilo u vremenu, pričaju priče o zmajevima na isti način i s istim detaljima.

Zmajevi – mitovi i legende

U svim zemljama svijeta postoje mnogobrojne legende o zmajevima. Tek su rijetki vidjeli ta čudesna i basnoslovna bića, a ipak svi znamo za njih. Ono najneobičnije i ono što nas najviše uznemirava u vezi s legendama o zmajevima jest to da razni narodi, i oni najudaljeniji jedni od drugih, bilo u prostoru, bilo u vremenu, pričaju priče o njima na isti način i s istim detaljima. To je dovoljno da nas navede da posumnjamo kako se u tim mitovima i legendama možda krije i nešto istine… puno istine…

Renzo Barsotti

Renzo Barsotti svoju ilustratorsku karijeru započinje u Italiji, prije dvadesetak godina, a ubrzo svojoj velikoj ljubavi ilustriranju pridodaje i pisanje knjiga za djecu i mlade. Surađuje s vodećim izdavačima u Italiji poput Giunti, Mondadori, De Agostini, Capitello. Kasnije i sam osniva vlastitu izdavačku kuću koja se bavi izdavanjem knjiga za djecu i mlade, ali i pripremom brojnih materijala za druge izdavačke kuće u Italiji i svijetu.

Moglo bi vas zanimati

×

Zmajevi - mitovi i legende

Renzo Barsotti

9.16 €69.02 kn
Dodajte u košaricu