Profil

Zlatni sin

Pierce Brown

SF bestseler o borbi za pravedniji svijet.
Senzacionalni nastavak „Crvenog ustanka“.
15.79 €118.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135090

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 440

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 554 g

Divlja vožnja puna napetosti i intrige. Želim još!
Christopher Golden

Zlatni sin

Kad su prvi kolonizatori odlučili otići sa Zemlje, stvorili su hijerarhiju radne snage. S vremenom su dotjerivali tu hijerarhiju genskim i kirurškim zahvatima. Nastalo je Društvo raspoređeno u boje, savršeno djelotvorno, kojim dominira superiorni sloj – zlatni. Nepravedni poredak funkcionira sve dok Darrow – pripadnik najnižeg sloja, crvenih – buntovnik stvoren u tragediji, ne odluči krenuti u rušenje sustava.
U Zlatnom sinu, iznimnom nastavku romana Crveni ustanak, Darrow se u potpunosti infiltrirao među vladajuće. U okrutnom svijetu, okružen ljudima koje prezire svakim atomom bića, navukao je bijes moćnih suparnika, ali i pronašao ono što nije očekivao: prijatelje, poštovanje, pa čak i ljubav. No, dok vodi rat koji će promijeniti ljudsku sudbinu, Darrow sve više shvaća da uspjeh podrazumijeva manipulaciju neprijateljima, ali i prijateljima. Ako doista želi poraziti zlatne, mora biti upravo poput njih, samo pametniji, snažniji i nemilosrdniji.

Je li to doista put kojim želi ići?

„Ulozi su veći nego što su bili, a preokreti i raspleti jednako uzbudljivi. Šokantan kraj ostavit će čitatelje željne još ove originalne, istinski uzbudljive sage.“
Booklist

Pierce Brown

Crveni ustanak i Zlatni sin dijelovi su sjajne, iznimno maštovite sage mladog američkog autora Piercea Browna, serijala pisanog u tradiciji SF klasika za mlade kao što je Enderova igra Orsona Scotta Carda i s emocijom suvremenih klasika poput Igara gladi Suzanne Collins. Pierce Brown ovom je sagom osvojio kritičare, čitatelje i vrhove top-ljestvica. Crveni ustanak osvojio je i nagradu čitatelja Goodreadsa za najbolji prvijenac, a Zlatnog sina čitatelji Goodreadsa premoćno izabrali za najbolji SF roman 2015. Ekranizaciju serijala potpisat će Marc Forster, redatelj filma Svjetski rat Z.

Moglo bi vas zanimati

×

Zlatni sin

Pierce Brown

15.79 €118.97 kn
Dodajte u košaricu