Profil

Zlatni sin

Pierce Brown

SF bestseler o borbi za pravedniji svijet.
Senzacionalni nastavak „Crvenog ustanka“.
15.79 €118.97 kn

Barkod: 9789533135090

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 440

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 554 g

Divlja vožnja puna napetosti i intrige. Želim još!
Christopher Golden

Zlatni sin

Kad su prvi kolonizatori odlučili otići sa Zemlje, stvorili su hijerarhiju radne snage. S vremenom su dotjerivali tu hijerarhiju genskim i kirurškim zahvatima. Nastalo je Društvo raspoređeno u boje, savršeno djelotvorno, kojim dominira superiorni sloj – zlatni. Nepravedni poredak funkcionira sve dok Darrow – pripadnik najnižeg sloja, crvenih – buntovnik stvoren u tragediji, ne odluči krenuti u rušenje sustava.
U Zlatnom sinu, iznimnom nastavku romana Crveni ustanak, Darrow se u potpunosti infiltrirao među vladajuće. U okrutnom svijetu, okružen ljudima koje prezire svakim atomom bića, navukao je bijes moćnih suparnika, ali i pronašao ono što nije očekivao: prijatelje, poštovanje, pa čak i ljubav. No, dok vodi rat koji će promijeniti ljudsku sudbinu, Darrow sve više shvaća da uspjeh podrazumijeva manipulaciju neprijateljima, ali i prijateljima. Ako doista želi poraziti zlatne, mora biti upravo poput njih, samo pametniji, snažniji i nemilosrdniji.

Je li to doista put kojim želi ići?

„Ulozi su veći nego što su bili, a preokreti i raspleti jednako uzbudljivi. Šokantan kraj ostavit će čitatelje željne još ove originalne, istinski uzbudljive sage.“
Booklist

Pierce Brown

Crveni ustanak i Zlatni sin dijelovi su sjajne, iznimno maštovite sage mladog američkog autora Piercea Browna, serijala pisanog u tradiciji SF klasika za mlade kao što je Enderova igra Orsona Scotta Carda i s emocijom suvremenih klasika poput Igara gladi Suzanne Collins. Pierce Brown ovom je sagom osvojio kritičare, čitatelje i vrhove top-ljestvica. Crveni ustanak osvojio je i nagradu čitatelja Goodreadsa za najbolji prvijenac, a Zlatnog sina čitatelji Goodreadsa premoćno izabrali za najbolji SF roman 2015. Ekranizaciju serijala potpisat će Marc Forster, redatelj filma Svjetski rat Z.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Zlatni sin

Pierce Brown

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu