-62 %
Profil

Životinje izbliza

Igor Siwanowicz

Knjiga o životinjama tako malenima da stanu na dlan.
13.14 € 99.00 kn
5.00 € 37.67 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 3.00 € (22.60 kn)

Barkod: 9789537701109

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 96

Godina objavljivanja: 2009.

Prijevod: Marija Madecki

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 6 +

Visina: 30.5 cm

Širina: 26 cm

Težina: 788 g

Fantastične fotografije tih nevjerojatnih bića koja često niti ne primjećujemo prikazat će nam kako izgledaju, kojim se obrambenim mehanizmima služe protiv većih grabežljivaca te kakve sjajne sposobnosti lova imaju.

Životinje izbliza

Mnoge od njih se znaju izvanredno prikrivati, poput bogomoljke ili letilista, neke su fenomenalni lovci, poput hitre ili obrubljenog kozaka, druge imaju začuđujuće sposobnosti, poput kameleona koji bojom svoje kože pokazuje osjećaje ili šišmiša koji stvaraju zvučnu sliku prostora kojim se kreću, no sve su zajedno savršeno jedinstvene životinje.

Pomoću ove knjige dijete će se smanjiti na veličinu tih divnih stvorenja i pogledati u oči raka samca te se upoznati s veličanstvenim minijaturnim svijetom neobičnih tjelesnih oblika, čudnovatog ponašanja i iznenađujućih događaja u životima tih mališana. Divne fotografije u ovoj knjizi omogućit će djeci da vide kako malena stvorenja love, kako se hrane, kako preživljavaju. Neke od tih životinja poznate su nam, poput ježa, muhe, skakavca, a druge su nam sasvim egzotične i žive u najudaljenijim dijelovima svijeta. Otkrijte što ih čini tako posebnima i kako su se prilagodile životu u različitim staništima.

Posebna je vrijednost ove knjige što će djeca, približivši se na ovaj način tim različitim, manje poznatim ili sasvim nepoznatim životinjama, ali i onima koje žive oko njih, shvatiti njihovu vrijednost, raznolikost životinjskih vrsta, važnost u životnom ciklusu te će im knjiga osvijestiti potrebu da paze na njih i očuvanje njihovih staništa. Isto tako, ova će knjiga pomoći u svladavanju straha od određenih životinja – raznih kukaca, zmija ili pauka.

Igor Siwanowicz

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Životinje izbliza

Igor Siwanowicz

13.14 € 99.00 kn
22.50 € 169.53 kn
Dodajte u košaricu