Profil

Zašto trebam prati zube?

Katie Daynes

Slikovnica obrađuje temu higijene zubića, a uz to donosi i zanimljivosti iz životinjskog svijeta koje će vas iznenaditi, a poneke i dobrano nasmijati.
9.20 €69.32 kn

Barkod: 9789533139609

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 12

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Marta Alvarez Miquens

Visina: 19.6 cm

Širina: 16.7 cm

Težina: 275 g

Zašto mliječni zubi ispadaju?

Kako nam zubari pomažu?

Zašto životinje ne koriste četkicu za zube?

Koja životinja ima najviše zubi, a koja ih uopće nema?

Zašto trebam prati zube?

Odgovore na pitanja otkrijte u ovoj zanimljivoj slikovnici s prozorčićima.

Slikovnica obrađuje nezaobilaznu i važnu temu za sve mališane i njihove roditelje – higijenu zubića, a uz to donosi i zanimljivosti iz životinjskog svijeta koje će vas iznenaditi, a poneke i dobrano nasmijati.

Temi se pristupa pozitivno i motivacijski, stoga vjerujemo da će mališani vrlo brzo prionuti svojoj velikoj odgovornosti čišćenja i očuvanja zubića.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što ju čini izuzetno izdržljivom za sve radoznale prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti.

Zabavite se sa svojim mališanima i pomozite im u otkrivanju odgovora na prva pitanja o ovoj zanimljivoj i poučnoj temi.

Profil

Katie Daynes

Katie Daynes piše knjige za djecu gotovo polovicu svojega života. Studirala je jezike na Sveučilištu Cambridge, a ubrzo nakon toga otkrila je da ne voli samo francuski i talijanski jezik već jezik općenito. Specijalizirala se za edukativne knjige i slikovnice, a voli istraživati svijet s dječjega gledišta. Rado se hvata u koštac s novim temama i čini ih zanimljivijima mladim čitateljima. Do sada je pisala o svemu, od kamiona i WC školjki do svemira i Churchilla, a hrvatskim malim i velikim čitateljima poznata je po sjajnoj edukativnoj seriji kartonskih slikovnica za najmlađe Prva pitanja i odgovori – Što je kakica?, Što su bakterije i virusi?, Zašto trebam prati zube?, Zašto moram na spavanje?, Zašto sve umire? i Što su osjećaji?, dok nešto strarijoj djeci otkiva sve o dinosaurima u istoimenoj slikovnici. Kada ne piše, Katie voli piti kavu, šetati se po pustopoljinama i igrati društvene igre sa svojom djecom koja su zasigurno njezini najstroži kritičari.

 

Moglo bi vas zanimati

×

Zašto trebam prati zube?

Katie Daynes

9.20 €69.32 kn
Dodajte u košaricu