-24 %
Profil

Zašto sve umire?

Katie Daynes

Predivan i nježan pogled na prirodni životni ciklus.
9.16 € 69.02 kn
7.00 € 52.74 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 6.40 € (48.22 kn)

Barkod: 9789533137902

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 12

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Christine Pym

Visina: 22.3 cm

Širina: 19.9 cm

Težina: 358 g

Kako se mogu prestati osjećati tužno?

Zašto sve umire?

Životinjski likovi koje je prekrasno ilustrirala Christine Pym pomažu čitateljima istražiti osjećaje i činjenice vezane za smrt, uz pitanja kao što su: Je li u redu razgovarati o smrti? Što se događa kada netko umre? Smijem li vikati i plakati i skrivati se? te Kako se mogu prestati osjećati tužno?

Slikovnica obrađuje važnu temu koja kod roditelja, učitelja, odgajatelja… često stvara nedoumice i brojna pitanja kako o tome razgovarati s djecom, kako joj uopće pristupiti, bez obzira na to je li riječ o članu obitelji, poznanicima, kućnom ljubimcu, biljkama…

Stoga je ova slikovnica idealna podloga za razgovor s mališanima o tome.

Izrađena je od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve znatiželjne prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti.

Profil

Katie Daynes

Katie Daynes piše knjige za djecu gotovo polovicu svojega života. Studirala je jezike na Sveučilištu Cambridge, a ubrzo nakon toga otkrila je da ne voli samo francuski i talijanski jezik već jezik općenito. Specijalizirala se za edukativne knjige i slikovnice, a voli istraživati svijet s dječjega gledišta. Rado se hvata u koštac s novim temama i čini ih zanimljivijima mladim čitateljima. Do sada je pisala o svemu, od kamiona i WC školjki do svemira i Churchilla, a hrvatskim malim i velikim čitateljima poznata je po sjajnoj edukativnoj seriji kartonskih slikovnica za najmlađe Prva pitanja i odgovori – Što je kakica?, Što su bakterije i virusi?, Zašto trebam prati zube?, Zašto moram na spavanje?, Zašto sve umire? i Što su osjećaji?, dok nešto strarijoj djeci otkiva sve o dinosaurima u istoimenoj slikovnici. Kada ne piše, Katie voli piti kavu, šetati se po pustopoljinama i igrati društvene igre sa svojom djecom koja su zasigurno njezini najstroži kritičari.

 

Moglo bi vas zanimati

×

Zašto sve umire?

Katie Daynes

9.16 € 69.02 kn
7.00 € 52.74 kn
Dodajte u košaricu