-24 %
Profil

Zašto moram na spavanje?

Katie Daynes

Edukativna kartonska slikovnica s prozorčićima.
Djeci razumljivim jezikom i vrlo jasnim primjerima objašnjava zašto nam je svima potreban san...
9.16 € 69.02 kn
7.00 € 52.74 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7.00 € (52.74 kn)
Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533138824

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 12

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Marta Alvarez Miquens

Visina: 19.5 cm

Širina: 16.9 cm

Težina: 276 g

Zašto spavamo po mraku?
Zašto tijekom dana trebamo malo odspavati?
Gdje spavaju životinje?
Zašto prije odlaska u krevet treba izbjegavati ekrane?

Zašto moram na spavanje?

Odgovore pronađite u ovoj edukativnoj slikovnici s prozorčićima.

Ova šarmantna slikovnica djeci razumljivim jezikom i vrlo jasnim primjerima objašnjava zašto nam je svima potreban san, kako se pripremiti za spavanje, čemu služi malo sna tijekom dana, kako spavaju vidre, a kako pak dupini, zašto mrak ne mora biti strašan i još štošta.

Katie Daynes izuzetna je autorica koja rado istražuje svijet s dječjega gledišta služeći se pitanjima i odgovorima. Temi pristupa izuzetno pozitivno i motivacijski, stoga vjerujemo da će mališani, potaknuti ovom slikovnicom, s veseljem prigrliti večernju rutinu i opušteno dočekati vrijeme za mirne i lijepe snove.

Vedre i nježne ilustracije iznimno talentirane Marte Álvarez Miguéns izvrsno nadopunjuju tekst, a u kombinaciji s prozorčićima ispod kojih se kriju odgovori ova slikovnica postaje pravi magnet za mališane. Idealno je štivo za postizanje smirujuće, ugodne atmosfere i nježno ušuškavanje prije spavanja.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve znatiželjne prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti.

Profil

Katie Daynes

Katie Daynes piše knjige za djecu gotovo polovicu svojega života. Studirala je jezike na Sveučilištu Cambridge, a ubrzo nakon toga otkrila je da ne voli samo francuski i talijanski jezik već jezik općenito. Specijalizirala se za edukativne knjige i slikovnice, a voli istraživati svijet s dječjega gledišta. Rado se hvata u koštac s novim temama i čini ih zanimljivijima mladim čitateljima. Do sada je pisala o svemu, od kamiona i WC školjki do svemira i Churchilla, a hrvatskim malim i velikim čitateljima poznata je po sjajnoj edukativnoj seriji kartonskih slikovnica za najmlađe Prva pitanja i odgovori – Što je kakica?, Što su bakterije i virusi?, Zašto trebam prati zube?, Zašto moram na spavanje?, Zašto sve umire? i Što su osjećaji?, dok nešto strarijoj djeci otkiva sve o dinosaurima u istoimenoj slikovnici. Kada ne piše, Katie voli piti kavu, šetati se po pustopoljinama i igrati društvene igre sa svojom djecom koja su zasigurno njezini najstroži kritičari.

 

Moglo bi vas zanimati

×

Zašto moram na spavanje?

Katie Daynes

9.16 € 69.02 kn
13.14 € 99.00 kn
Dodajte u košaricu