Profil

Zanima me, zanima me... Svemir

David Miles

Interaktivna STEM kartonska slikovnica za najmlađe otkrit će djeci mnogo što o svemiru.
10.90 €

Barkod: 9789533860312

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 10

Godina objavljivanja: 2024.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: David Miles

Visina: 17.7 cm

Širina: 17.7 cm

Težina: 420 g

Maleni znanstvenici uživat će u učenju i zabavi.

Zanima me, zanima me… Svemir

Uz ovu slikovnicu najmlađi će doznati najvažnije pojmove i osnovne informacije o Sunčevu sustavu, Mjesecu, zvijezdama, kometima, asteroidima i meteorima te o tome kako istražujemo svemir.
Neka malene znatiželjne ručice potaknu planete da se okreću, meteore da padaju, a mjesece da se pomiču uz pomoć kotačića, jezičaka te mnogih drugih pomičnih dijelova ove slikovnice koji su izrađeni od čvrstog i izdržljivog kartona.

David Miles jednostavnim objašnjenjima te veselim i šarenim ilustracijama djeci predstavlja svemir kao jednu od najuzbudljivijih tema koja kopka i potiče na neumoran rad i istraživanje brojne znanstvenike, sanjare i radoznalce.

Profil

David Miles

David Miles nagrađivani je autor bestselera i ilustrator više od 40 knjiga od kojih izdvajamo The Side-by-Side Declaration of Independence, Book, The Interactive Constitution, Allegro i Unicorn and Horse. Radio je kao dizajner, ilustrator i kreativni direktor, a sada sa suprugom Stephanie vodi izdavačku kuću Bushel & Peck Books. Dobitnik je brojnih priznanja za svoj rad. Nominiran je za Publishers Weekly Star Watch i za Trvst Changemaker, dobitnik je nagrade New York Book Show te finalist nagrada Bill Fisher i nagrade CYBILS.
Živi u Kaliforniji sa svojom obitelji.

Srebro European Design Awards-a hrvatskom izdanju Kradljivice knjiga - Profil knjiga

European design award

Srebro European Design Awards-a hrvatskom izdanju Kradljivice knjiga

Studio Flomaster osvojio je Srebro u kategoriji Pojedinačnih naslovnica knjiga na natjecanju European Design Awards 2020. godine. Nagradu su osvojili za dizajn hrvatskog izdanja knjige Markusa Zusaka “Kradljivica knjiga”. Za naslovnicu je iskorišteno nekoliko desetaka knjiga preko kojih je dizajner Orsat Franković crnim akrilikom ispisao naslov ovog izdanja.

Ukoliko želite naručiti knjigu s nagrađenom naslovnicom u napomeni Vaše narudžbe napišite: Želim nagrađenu naslovnicu.

×

Zanima me, zanima me... Svemir

David Miles

10.90 €
Dodajte u košaricu