Profil

Vikend u Parizu

Jojo Moyes

Zbirka priča iz pera autorice svjetskih uspješnica „Tu sam pred tobom“ i „Nakon tebe“.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135854

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 256

Godina objavljivanja: 2017.

Prijevod: Mihaela Velina

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 327 g

Neodoljivo… “Vikend u Parizu” nudi dozu trenutačnog bijega od svakodnevice.
Daily Express

Vikend u Parizu

Nell ima dvadeset šest godina, i ne samo da nikad nije bila u Parizu nego nikad nije nigdje bila na romantičnom vikendu. Nije baš ljubiteljica putovanja. Ali kad se njezin dečko ne pojavi, Nell dobije priliku pokazati svima – pa i sebi – da može biti neovisna i neustrašiva. Sama u Parizu, Nell pronađe inačicu sebe kakvu prije nije mogla niti zamisliti…

U ovoj nas zbirci priča Jojo Moyes upoznaje s cijelim nizom snažnih žena s kojima se lako poistovjetiti. Ona uspijeva svakodnevne trenutke u životu učiniti nesvakidašnjima na duhovit i šarmantan način.

“Jojo Moyes uvijek je dobra kad je riječ o muško-ženskim odnosima. Ali njezina briljantnost skriva se u tome kako u priče diskretno uključi onaj snažni utjecaj koji žene imaju na ljubavni život drugih žena.”
Daily Mail

“Kao i druga djela Jojo Moyes, ove su priče iskrene, emocionalne i uče nas o ljubavi, gubitku, oslobođenju i smijehu. Ljubiteljima njezinih romana ovo će se jako svidjeti.”
OK

Jojo Moyes

Jojo Moyes britanska je autorica koja već godinama osvaja vrhove ljestvica najprodavanijih naslova diljem svijeta. Romani su joj prevedeni na više od četrdeset jezika. Jedna je od rijetkih spisateljica kojima su se na ljestvici najprodavanijih knjiga New York Timesa istodobno nalazila tri romana. Prema njezinu romanu Tu sam pred tobom snimljen je i hit-film s Emilijom Clarke i Samom Claflinom u glavnim ulogama.

U Profilovu izdanju objavljeni su i nastavci tog romana: Nakon tebe i Još uvijek ja kao i roman Djevojka koju si ostavio za sobom te zbirka Vikend u Parizu i druge priče.

Moglo bi vas zanimati

×

Vikend u Parizu

Jojo Moyes

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu