Profil

Uz kavu i čokoladu

Uršula Tolj

O čemu sve govore žene kad muškarci nisu u blizini.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789531210034

Broj stranica: 188

Godina objavljivanja: 2009.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 216 g

Da, dečki, razgovaramo o vama – poručuje ovaj put autorica.

Uz kavu i čokoladu

Po čemu se Fatalni razlikuje od Pravog, kako recepti pomažu hrvatskim kućanicama, o mjerama Marilyn Monroe, struku, stražnjici i grudima i kako pomoću vibratora postići medijsku slavu – raspravu o tim i mnogim drugim važnim temama muško-ženskih odnosa Uršula Tolj otvarala je „uz kavu i čokoladu“ u krugu svojih prijateljica. „Da, dečki, razgovaramo o vama“, poručuje ovaj put autorica hitova “Prvi put mama” i “Šaptalica”. Uršulina četvrta knjiga kolumni rezultat je temeljitih „istraživanja na većem uzorku“ provedenih u prisno brbljavom prijateljskom krugu.

Uršula i njezine prijateljice raspravljaju vrlo otvoreno, iznoseći svoja razmišljanja i životna iskustva, demonstrirajući iz teme u temu da njihovi životi nisu ništa manje zanimljivi negoli životi junakinja tv-serija Seks i grad ili pak Očajne kućanice. Čitateljice koje se pridruže Uršulinim prijateljicama u njihovim razgovorima „uz kavu i čokoladu“ naći će u ovoj knjizi iskrena povjeravanja o zgodama i nezgodama iz obiteljskog života, ali i provjerene savjete žena s iskustvom.

Uršula Tolj

Televizijska voditeljica, urednica i novinarka Uršula Tolj rođena je 1973. u Rijeci gdje je diplomirala hrvatski jezik i književnost. Za vrijeme svoje karijere ispred ekrana, počela je pisati, tako da je danas poznata i po svojim knjigama za trudnice i majke, te dječjim knjigama.

Moglo bi vas zanimati

×

Uz kavu i čokoladu

Uršula Tolj

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu