Profil

Tu sam pred tobom

Jojo Moyes

Bestseler prodan u više od pet milijuna primjeraka po kojem je snimljen i filmski hit.
10.49 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533134819

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 376

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Petra Mrduljaš

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 508 g

Veličanstveno, krajnje uzbudljivo, čudesno. Knjiga koja pogađa ravno u srce.
Independent on Sunday

Tu sam pred tobom

Lou Clark zna mnogo toga. Zna koliko je koraka od autobusne postaje do njezine kuće. Zna da voli raditi u čajani Prhko pecivo i zna da možda ne voli svojeg dečka Patricka. Ali ono što Lou ne zna jest da će izgubiti posao, kao ni to da joj neznanje čuva zdrav razum.
Will Traynor zna da mu je prometna nesreća oduzela želju za životom. Zna da je trenutačno sve oko njega skučeno i neveselo, a zna i točno kako tome stati na kraj. Ono što Will ne zna jest da će u njegov život banuti Lou u vrtlogu boja. I nijedno od njih ne zna da će se međusobno zauvijek izmijeniti.

Roman “Tu sam pred tobom” preveden je na 40 jezika i prodan u više od 5 milijuna primjeraka. Prema njemu je snimljen film s Emilijom Clarke i Samom Claflinom u glavnim ulogama.

„Zaista predivan roman. Uz njega smo se smijali, smiješili i ridali kao djeca – jednostavno ga morate pročitati.“
Closer

„Savršeno pogođeno. Tresnut će vas u srce tako da će vam trebati cijela kutija rupčića.“
Elle

Jojo Moyes

Jojo Moyes britanska je autorica koja već godinama osvaja vrhove ljestvica najprodavanijih naslova diljem svijeta. Romani su joj prevedeni na više od četrdeset jezika. Jedna je od rijetkih spisateljica kojima su se na ljestvici najprodavanijih knjiga New York Timesa istodobno nalazila tri romana. Prema njezinu romanu Tu sam pred tobom snimljen je i hit-film s Emilijom Clarke i Samom Claflinom u glavnim ulogama.

U Profilovu izdanju objavljeni su i nastavci tog romana: Nakon tebe i Još uvijek ja kao i roman Djevojka koju si ostavio za sobom te zbirka Vikend u Parizu i druge priče.

Moglo bi vas zanimati

×

Tu sam pred tobom

Jojo Moyes

10.49 €
Dodajte u košaricu