Profil

Torba za ubojstvo

Tony Parsons

Prvi krimić autora višemilijunskog hita „Muškarac i dječak“.
Tony Parsons svijet je osvojio pišući o emocijama. Jednako je suveren i kad prati ritam zločina.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533134932

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 304

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Mihaela Velina

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 393 g

Dojmljivo, ne ispušta se iz ruku… Ispričano samouvjereno, ritmom koji ne popušta.
Daily Mail

Torba za ubojstvo

Prije dvadeset godina sedmorica imućnih učenika ekskluzivne privatne škole Potter’s Field postala su dobri prijatelji. Sad su, jedan za drugim, počeli umirati iznimno nasilnom smrću.
Istražitelj Max Wolfe tek se nedavno pridružio Odjelu za ubojstva londonske postaje West End Central, na adresi Savile Row br. 27. Wolfe slijedi krvav trag od pokrajnjih uličica i jarko osvijetljenih gradskih ulica do najmračnijih zakutaka interneta, sve do koridora moći.
Dok se leševi gomilaju, Max spoznaje da je ubojica sve bliže svemu – i svima – koje on voli. Ubrzo se ne bori samo za pravdu nego i za goli život.

“Istinski emotivno napisani krimići prava su rijetkost. Torba za ubojstvo priskrbit će Parsonsu mnogo novih obožavatelja toga žanra.”
GQ

„Spektakularna priča! Napeta i ljudska, brza i autentična.”
Lee Child

Tony Parsons

Tony Parsons, rođen 1953. u Romfordu u Velikoj Britaniji, prekinuo je školovanje sa šesnaest godina. Radio je u noćnoj smjeni u destileriji Gordon’s Gina u Islingtonu kad mu je ponuđen prvi novinarski posao u New Musical Expressu. Postao je nagrađivani novinar i uspješan pisac čije su knjige prevedene na više od četrdeset jezika. Njegov poluautobiografski roman Muškarac i dječak prodan je u višemilijunskoj nakladi. Tony živi u Londonu sa ženom, kćeri i psom.

Moglo bi vas zanimati

×

Torba za ubojstvo

Tony Parsons

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu