Profil

Tatine curice

Jelena Veljača

Druga zbirka kolumni, britka i hrabra kao što su i prijašnja autoričina izdanja koja jednako vole i publika i kritika.
11.81 €88.98 kn

Barkod: 9789533194806

Broj stranica: 171

Godina objavljivanja: 2012.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 220 g

Tatine curice

“Jelena je glas svoje generacije, ne moje – no njezine kratke, intimne priče o životu urbane žene koja želi sve, sada i odmah, bez tužnih kompromisa, otkrivaju vjeru u univerzalno žensko pravo na ljepotu i nalaze nadahnuće u svakodnevici. To je ljepota koju najednom otkrijemo u onom pravom paru cipela ili haljini s faktorom X, koji muškarci ne prepoznaju, a mi vjerujemo da će riješiti naše čudne, promjenjive unutarnje potrebe.

Ovo je knjiga žene koja je uspjela čitavu naciju pretvoriti u romantičare zaljubljene u Laru i koja istovremeno nudi iskren, osobni uvid u muško-ženske nesporazume, vjerujući da ih se može i mora rješavati, jer na kraju, ipak, samo ljubav ostaje…”
Nada Mirković, urednica i novinarka

Jelena Veljača

Jelena Veljača (r. 1981.) hrvatska je glumica, scenaristica i spisateljica. Nakon niza glumačkih iskustva, njezina kreativnost i bogat unutarnji život do punog izražaja dolaze nakon što se okušala u svijetu scenarija. I dobro da je. Jer u strahovito kratkom vremenskom periodu Volarić Popović se nametnula kao jedna od najuspješnijih domaćih scenaristica, koja autorski potpisuje sve značajnije domaće telenovele. Rođena je u Zagrebu, gradu u kojem je nakon gimnazije završila Akademiju dramskih umjetnosti i koji je dao snažan pečat njezinom spisateljskom opusu. Dašak Zagreba kakvog, nažalost, više ne poznaju baš svi njegovi stanovnici itekako se osjeti u svakoj njezinoj priči, bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalazila (a tek to nije lako pratiti…) Iako se grozi spoznaje da bi je taj podatak uopće mogao odrediti kao živo, žensko biće – u braku je. Dinamičnom i sretnom. Ponosna je vlasnica mješanke Plavke s lošim zagrizom.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Tatine curice

Jelena Veljača

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu