Profil

Svijet automobila

Clive Gifford

Najnevjerojatniji automobili na svijetu.
Ekstremni auti, brza vozila, ludi automobili, rekorderi...
15.79 €118.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533134208

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 80

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 6 +

Visina: 30.5 cm

Širina: 26.5 cm

Težina: 851 g

Neki od najuzbudljivijih automobila postižu ubrzanje do 450 km na sat prije nego što vi uspijete pročitati ovu rečenicu do kraja.

Svijet automobila

Automobili zaokupljaju ljude kao nijedan drugi stroj. Oni mogu biti mnogo više od praktičnog sredstva za prijevoz. Automobili izazivaju uzbuđenje, oduševljenje i čitav slijed osjećaja, od naleta adrenalina tijekom vožnje vrlo brzog sportskog automobila do tiha ponosa tijekom obnove klasičnog vozila ili ushićenja kad se prvi put ugleda auto budućnosti.

Ova knjiga je puna visokooktanske mješavine koja pokreće najuzbudljivije svjetske automobile. U njoj ćete pronaći prekrasne i elegantne klasične automobile, najnovije i najbrže superautomobile i hiperautomobile, unikatne i ručno izrađene te vozila koja u svim kategorijama ruše rekorde.

Otkrit ćete koje se sve performanse unapređuju u automobilskoj industriji, dizajnu i tehnologiji te kako bi mogli izgledati automobili sutrašnjice. Tu ćete pronaći i prve automobile i saznati koliko su u to vrijeme koštali, vidjet ćete najsimpatičnija i najsmješnija vozila pa ćete shvatiti zašto ih njihovi vlasnici obožavaju. Ova će vam knjiga otkriti i razvoj automobilske industrije, od prve proizvodnje pojedinačnih automobila do masovne proizvodnje i velikih tvornica s robotskom radnom snagom. A neki od najuzbudljivijih automobila postižu ubrzanje do 450 km na sat prije nego što vi uspijete pročitati ovu rečenicu do kraja.

Clive Gifford

Clive Gifford nagrađivani je autor s više od 150 objavljenih knjiga za djecu i odrasle. Teme su mu raznolike od nogometa i sporta općenito te tehnologije, robotike do znanosti.

×

Svijet automobila

Clive Gifford

15.79 €118.97 kn
Dodajte u košaricu