Profil

Što su osjećaji?

Katie Daynes

Ova sjajna edukativna kartonska slikovnica s prozorčićima pomoći će djeci da lakše prepoznaju i imenuju emocije te se uspješno nose s njima. Simpatični životinjski likovi ovu će temu približiti djeci i učiniti je zanimljivom.
10.50 €79.11 kn

Barkod: 9789533139623

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 12

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Christine Pym

Visina: 22.2 cm

Širina: 19.8 cm

Težina: 350 g

Zbog čega smo sretni, tužni, ljutiti ili uplašeni?
Zašto se brinemo?
Kako se možemo nositi sa svojim osjećajima?

Što su osjećaji?

Roditeljima, skrbnicima, odgajateljima te učiteljima razredne nastave slikovnica Što su osjećaji?, ali i prethodni naslov ovog sjajnog autorskog tima – Zašto sve umire?, bit će korisne podloge za razgovor o vrlo važnoj temi kao što su osjećaji. Uz to što trebaju naučiti prepoznati i imenovati vlastite emocije, djeca trebaju znati da je posve u redu osjećati tugu, ljutnju, sreću, strah… te naučiti nositi se s njima.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve znatiželjne prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti.

Profil

Katie Daynes

Katie Daynes piše knjige za djecu gotovo polovicu svojega života. Studirala je jezike na Sveučilištu Cambridge, a ubrzo nakon toga otkrila je da ne voli samo francuski i talijanski jezik već jezik općenito. Specijalizirala se za edukativne knjige i slikovnice, a voli istraživati svijet s dječjega gledišta. Rado se hvata u koštac s novim temama i čini ih zanimljivijima mladim čitateljima. Do sada je pisala o svemu, od kamiona i WC školjki do svemira i Churchilla, a hrvatskim malim i velikim čitateljima poznata je po sjajnoj edukativnoj seriji kartonskih slikovnica za najmlađe Prva pitanja i odgovori – Što je kakica?, Što su bakterije i virusi?, Zašto trebam prati zube?, Zašto moram na spavanje?, Zašto sve umire? i Što su osjećaji?, dok nešto strarijoj djeci otkiva sve o dinosaurima u istoimenoj slikovnici. Kada ne piše, Katie voli piti kavu, šetati se po pustopoljinama i igrati društvene igre sa svojom djecom koja su zasigurno njezini najstroži kritičari.

 

Moglo bi vas zanimati

×

Što su osjećaji?

Katie Daynes

10.50 €79.11 kn
Dodajte u košaricu