-10 %
Profil

Što je ljubav?

Katie Daynes

Zabavna i edukativna slikovnica s prozorčićima za najmlađe.
9.20 € 69.32 kn
8.28 € 62.39 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8.28 € (62.39 kn)

Barkod: 9789533139739

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 12

Godina objavljivanja: 2024.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Daniela Sosa

Visina: 19.5 cm

Širina: 17 cm

Težina: 270 g

Što je zaista ljubav?
Donosi li ljubav uvijek radost?
Traje li ljubav zauvijek?

Što je ljubav?

Otkrijte u ovoj zanimljivoj kartonskoj slikovnici s prozorčićima.

Na djeci jasan i jednostavan način ova slikovnica donosi odgovore vezane uz jedan od najjačih i najljepših osjećaja. Mališani će doznati da postoje različite vrste ljubavi i da je mogu osjećati prema osobama, ljubimcima, mjestima, hobijima… odnosno da zaista mogu voljeti mnogo što. Također će naučiti da se osjećaji s vremenom mogu mijenjati, kao i to da ljubav ponekad znači da moraš reći NE. Odgovori su popraćeni izvrsnim primjerima raznovrsnih situacija vezanih uz ljubav koji su dočarani sjajnim ilustracijama koje će djeci objasniti puno toga i s kojima će se moći poistovjetiti.

Autorica Katie Daynes svojim prepoznatljivim stilom koji je izuzetno blizak i jasan djeci s lakoćom pruža odgovore na temu ljubavi, a u tome je sjajno nadopunjuje kreativna ilustratorica Daniela Sosa koja svojim ilustracijama nudi i dodatne odgovore i primjere.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve znatiželjne prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti. Zabavite se sa svojim mališanima i pomozite im u otkrivanju odgovora na prva pitanja o ljubavi.

 

Profil

Katie Daynes

Katie Daynes piše knjige za djecu gotovo polovicu svojega života. Studirala je jezike na Sveučilištu Cambridge, a ubrzo nakon toga otkrila je da ne voli samo francuski i talijanski jezik već jezik općenito. Specijalizirala se za edukativne knjige i slikovnice, a voli istraživati svijet s dječjega gledišta. Rado se hvata u koštac s novim temama i čini ih zanimljivijima mladim čitateljima. Do sada je pisala o svemu, od kamiona i WC školjki do svemira i Churchilla, a hrvatskim malim i velikim čitateljima poznata je po sjajnoj edukativnoj seriji kartonskih slikovnica za najmlađe Prva pitanja i odgovori – Što je kakica?, Što su bakterije i virusi?, Zašto trebam prati zube?, Zašto moram na spavanje?, Zašto sve umire? i Što su osjećaji?, dok nešto strarijoj djeci otkiva sve o dinosaurima u istoimenoj slikovnici. Kada ne piše, Katie voli piti kavu, šetati se po pustopoljinama i igrati društvene igre sa svojom djecom koja su zasigurno njezini najstroži kritičari.

 

×

Što je ljubav?

Katie Daynes

9.20 € 69.32 kn
8.28 € 62.39 kn
Dodajte u košaricu