Profil

Slomljena 1

H.M.Ward

Prvi dio erotske sage.
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533133430

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 241

Godina objavljivanja: 2014.

Prijevod: Una Krizmanić Ožegović

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 273 g

U romanu postupno otkrivamo „što je bilo prije“ i motivi koji pokreću likove postaju jasni, a događaji koji ih vode dalje nižu se brzim tempom, tako da raste zanimanje kako će se događaji dalje rasplitati.

Slomljena 1

Bio je to nesporazum, ali Sidney je te večeri sjela za stol najzgodnijeg tipa u restoranu. Susret je oboje zaintrigirao i večer završava Peterovim pozivom na kavu u njegov stan. Kad ponoćni poziv prekine njihovu ljubavnu igru, šarmantni Peter pokazuje sasvim drugo lice i Sidney usred noći posramljeno izlazi na ulicu. Ujutro se noćna mora nastavlja, Sidney ne može vjerovati da je Peter novi profesor na njezinom fakultetu, a ona mu je dodijeljena za demonstratoricu.

Peter i Sidney su mladi ljudi koji se nastoje snaći u svijetu koji ih okružuje koristeći svoje talente i svoje osjećaje, svjesni da je to ulog koji se ne mora uvijek vratiti. Iako mladi, imaju prošlost koja ih onemogućuje da ostvare svoje potencijale. Slomljeni reagiranjem okoline, ustaju na noge, ne predaju se i svoje ožiljke prihvaćaju kao dio životne škole. Pate, ali nastavljaju dalje. 

H.M. Ward

H. M. Ward je američka spisateljica koja je serijom romana o braći Ferro osvojila vrhove top-lista. Njezine likove upoznajemo kroz niz situacija koje se brzo nižu pred našim očima, zorno poput filma ili stripa. Prvi roman objavila je 2011. godine. Od tada je prodala pet milijuna knjiga i postala predvodnica novog žanra mladenačke romantične erotike. Misli i piše brzo i komunikativno, izražava se jasno i govori jezikom mladih, koji je u hrvatskom izdanju spretno. Trilogija The Ferro Family donijela joj je svjetsku slavu, a svi se nastavci mogu čitati i kao samostalni romani.

Moglo bi vas zanimati

×

Slomljena 1

H.M.Ward

10.49 €79.04 kn
Dodajte u košaricu