Profil

Raznobojno čudovište

Anna Llenas

Jedinstvena didaktička slikovnica uz koju djeca na jednostavan, ali zanimljiv i njima jasan način uče prepoznati svoje osjećaje.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533138633

Jezik izvornika: Španjolski

Broj stranica: 44

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Maja Šimleša

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Anna Llenas

Visina: 25.5 cm

Širina: 25.5 cm

Težina: 460 g

Ovom slikovnicom služe se odgajatelji diljem svijeta za potrebe razvoja emocionalne inteligencije djece u dobi od tri do pet godina.

Raznobojno čudovište

Raznobojno čudovište je jedinstvena didaktička slikovnica uz koju djeca na jednostavan, ali zanimljiv i njima jasan način uče prepoznati svoje osjećaje i shvatiti da osoba istovremeno može imati mnogo osjećaja, te postupno počinje razvijati svijest o samome sebi i kao rezultat toga stječe vlastiti mir. U tome im pomaže jedno smušeno, simpatično čudovište i jedna draga i topla djevojčica.

Čitatelji će uživati u ovoj didaktičkoj slikovnici koja na jednostavan i prijateljski način objašnjava socioemocionalni razvoj i koncepte boja.

Ilustracije su maštovite, a izuzetno jasno i upečatljivo pomažu djeci u shvaćanju, prepoznavanju i imenovanju osjećaja. Ovom slikovnicom služe se odgajatelji diljem svijeta za potrebe razvoja emocionalne inteligencije djece u dobi od tri do pet godina. Priča je razigrana i maštovita te vrlo moćna i prenosi jasnu poruku, a savršena je za djecu zbog svojeg jednostavnog teksta i stvaranja bliskosti s mladim čitateljima uz pomoć izuzetno karizmatičnog glavnog lika, uz to potiče i empatiju, socijalne vještine i samopouzdanje.

U kratkom je roku postala svjetski hit i prevedena je na više od 30 jezika te ima brojne poklonike među djecom, roditeljima, učiteljima i odgajateljima diljem svijeta.

Anna Llenas

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

×

Raznobojno čudovište

Anna Llenas

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu