Profil

Puža prati, brojeve ćeš znat

Stuart Lynch

Vesela i šarena slikovnica o brojevima.
6.50 €48.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533136196

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 10

Godina objavljivanja: 2018.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 3 godina

Ilustracije: Stuart Lynch

Visina: 18.7 cm

Širina: 18.7 cm

Težina: 272 g

Vrijeme provedeno s djecom uz knjige je neprocjenjivo.

Puža prati, brojeve ćeš znat

Pomozi poštaru pužu dostaviti poštu njegovim prijateljima. Posjeti kuće s kućnim brojevima od 1 do 10 i dok prstićem pratiš pužev put, recitiraj rime.

Na kraju svakog puta naći ćeš prozorčić ispod kojeg otkrivaš koja životinjica živi iza kojeg kućnog broja. Brojeve ćeš uz poštara puža, njegov put i rime zapamtiti kao od šale. Toliko je toga za gledanje i učenje u ovoj krasnoj, veseloj i šarenoj slikovnici koja će zasigurno biti jedna od omiljenih!

Uživajte u čitanju, brojenju i druženju s vašim najmlađima.  Zajedničko čitanje potiče razvoj kognitivnih sposobnosti, govora, emocionalne inteligencije, a i ljubavi prema knjigama i čitanju koja će biti jedna od izuzetno važnih osobina uspješnog pojedinca.

Stuart Lynch

Stuart Lynch britanski je ilustrator i autor koji je radio na više od 50 knjiga za djecu, uglavnom za najmlađe. Hrvatskoj se publici predstavio sjajnim i razigranim slikovnicama Petominutne bajke, Puža prati, BROJEVE ćeš znati; Gusjenicu prati, BOJE ćeš znati te Pauka prati, OBLIKE ćeš znati.

Moglo bi vas zanimati

×

Puža prati, brojeve ćeš znat

Stuart Lynch

6.50 €48.97 kn
Dodajte u košaricu