Profil

Privatni spisi istočnog dragulja

Mauren Lindley

Bila je princeza, špijunka, izdajnica i žena od neutažive seksualne znatiželje - jedna od najkontroverznijih i najfascinantnijih žena svoga vremena.
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533193878

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 247

Godina objavljivanja: 2012.

Prijevod: Dorta Jagić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 347 g

Ovo je priča o njoj, o onome što je iza sebe ostavila.

Privatni spisi istočnog dragulja

Peking, 1914. Imala je osam godina kad je uhvaćena kako špijunira svoga oca, princa Sua, dok je vodio ljubav s maloljetnom sluškinjom podvezanih stopala i taj prvi zabranjeni prizor, slast i kazna koji su ga pratili, promijenit će joj život. Toga dana, Manchu princeza Istočni Dragulj iz raja je izgnana u život. Protjerana u Japan, u kući udomitelja izgubit će ime, bit će zavođena i podvođena, ali nikada pretvorena u žrtvu. U nomadskim šatorima Mongolije i raskošnim palačama Šangaja i Pekinga, na dvoru posljednjeg kineskog cara postat će špijunka i kurtizana, ljubavnica i izdajnica, ali više od svega hrabra žena koja se pobunila protiv uloge koju joj je namijenio svijet kojim vladaju muškarci. Kroz život će je voditi neutaživa seksualna znatiželja i san o slobodi. Davat će i uzimati, izdavati i biti izdavana voljet će i gubiti muškarce i žene između dvije velike zemlje, usred vrtloga velikog rata.

Mauren Lindley

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Privatni spisi istočnog dragulja

Mauren Lindley

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu