Profil

Potraži, pokaži

Christie Hainsby

Edukativna kartonska slikovnica u kojoj djeca slijede puteljke i uče imenovati boje.

Pravi izazov za najmlađe istraživače i radoznalce.
10.50 €79.11 kn

Barkod: 9789533139708

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 10

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Scott Baker

Visina: 18.5 cm

Širina: 18.6 cm

Težina: 305 g

Djeca će uz ovu knjigu učiti igrajući se.

Potraži, pokaži

Nakon što se spretni prstići izbore s čičak-trakicama koje grle ovu slikovnicu i, za početak, otvore je, novi zadatci koji će im zatim zaokupiti pažnju kriju se u zabavnim stihovima. Prstićima trebaju slijediti puteljke kojima je slikovnica ispunjena i imenovati boje kao i uočavati i imenovati brojne druge stvari i bića koja će im se na tom simpatičnom, razigranom i bajkovitom putovanju pojaviti.

Odgovarajuća boja čičak-trakice može se spojiti sa stranicom u slikovnici na kojoj se ta boja spominje. Djeca će uz ovu knjigu učiti igrajući se, razvijati finu motoriku te uočavati i imenovati predmete i bića oko sebe kao i razvijati ljubav prema čitanju.

Christie Hainsby i Scott Barker

Christie Hainsby autorica je i urednica brojnih slikovnica za najmlađe. Obožava pisati o mrzovoljnim jednorozima, divama dinosauricama, neobičnim vilama, ali i o bagerima te blagdanskim temama. Svakoj temi pristupa s puno humora i uživa u svom stvaralaštvu.

U suradnji sa Scottom Barkerom osmislila je razigranu kartonsku slikovnicu Potraži, pokaži u kojoj djeca uče boje, ali i traže, uočavaju i imenuju brojne druge predmete i bića, igraju se čičak-trakicama te prstićima slijede puteljke.

Scott Barker britanski je ilustrator i pisac. Studirao je ilustriranje i animaciju na Sveučilištu Sunderland u Engleskoj. Ilustrirao je brojne dječje knjige, osmišljavao igračke te izrađivao raznovrsne vizuale za potrebe različitih medija u brojnim zemljama diljem svijeta. Neka od njegovih djela uključuju The Bunnicorn, My Crocodile isPink and Fluffy, Glittercorn and Friends. Hrvatskoj publici predstavlja se razigranom kartonskom slikovnicom Potraži, pokaži koja pred najmlađe radoznalce servira puno izazova, učenja, igre i smijeha.

Moglo bi vas zanimati

×

Potraži, pokaži

Christie Hainsby

10.50 €79.11 kn
Dodajte u košaricu