Profil

Posljednje pismo tvojega ljubavnika

Jojo Moyes

Hit-majstorica Jojo Moyes u ovome je romanu pokazala svu raskoš svojeg pripovjedačkog umijeća ispreplićući dvije priče iz dva vremenska razdoblja.
17.12 €128.99 kn

Barkod: 9789533138619

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 400

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Snježana Ercegovac

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 505 g

Poetičnom i dirljivom prozom ova izuzetna i očaravajuća priča ostavlja dubok trag.
Publishers Weekly

Prekrasno napisano… izuzetan roman o izgubljenim i nađenim ljubavima te o snazi pisane riječi.
Sunday Express

Posljednje pismo tvojega ljubavnika

Dok u potrazi za pričom pregledava arhivu novina za koje radi, novinarka Ellie ne očekuje da će pronaći išta zanimljivo. Umjesto priče pronalazi pismo iz 1960. u kojemu neki muškarac moli svoju ljubavnicu da napusti supruga – i Ellie biva uvučena u ljubavni odnos iz prošlosti.

Godine 1960. Jennifer se budi u bolnici nakon prometne nesreće. Ničega se ne sjeća – ni supruga ni prijatelja ni tko je bila. A zatim, kad se vrati kući, otkriva skriveno pismo i počinje se prisjećati ljubavnika zbog kojega je bila spremna sve staviti na kocku.

Ellieina i Jenniferina priča o strasti, preljubu, gubitku, međusobno se isprepliću u ovom romanu iznimnog emocionalnog naboja.

 

Jojo Moyes

Jojo Moyes britanska je autorica koja već godinama osvaja vrhove ljestvica najprodavanijih naslova diljem svijeta. Romani su joj prevedeni na više od četrdeset jezika. Jedna je od rijetkih spisateljica kojima su se na ljestvici najprodavanijih knjiga New York Timesa istodobno nalazila tri romana. Prema njezinu romanu Tu sam pred tobom snimljen je i hit-film s Emilijom Clarke i Samom Claflinom u glavnim ulogama. U Profilovu izdanju objavljeni su i nastavci tog romana: Nakon tebe i Još uvijek ja kao i roman Djevojka koju si ostavio za sobom te zbirka Vikend u Parizu i druge priče.

Moglo bi vas zanimati

×

Posljednje pismo tvojega ljubavnika

Jojo Moyes

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu