Profil

Poslije svega: Zauvijek sretni 2. dio

Anna Todd

Finale ljubavnog serijala koji je očarao milijune!
Njihova veza zauvijek ih je promijenila. Je li i ljubav nestala?
11.81 €88.98 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135069

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 276

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Andrea Marić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 364 g

Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo? Ili…

Poslije svega: Zauvijek sretni 2. dio

Od njihova prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika.
Romantični junaci koji su vjerovali da nisu u stanju živjeti jedno bez drugog došli su pred zid. Bez obzira na razmjere njihove ljubavi, svjesni su koliko su se promijenili te da više nisu sigurni u smisao žrtvovanja i neprekidne bitke. 

Anna Todd

Anna Todd, rođena 1989., autorica je serijala Poslije svega. Svoju knjigu je počela objavljivati na društvenoj mreži Wattpad. Nije trebalo dugo da njezin serijal obori sve rekorde čitanosti te – s više od milijardu pregleda – dobije titulu najveće internetske senzacije našeg doba. Ne čudi, dakle, što je Todd privukla pažnju najvećih izdavačkih kuća, a uspjeh je ponovilo i tiskano izdanje serijala. Ovaj iznimno uspješni serijal objavljen je u 27 zemalja svijeta, a po njemu je snimljen i film u kojem glume Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffin

Moglo bi vas zanimati

×

Poslije svega: Zauvijek sretni 2. dio

Anna Todd

11.81 €88.98 kn
Dodajte u košaricu