-18 %
Profil

Pepi i rock

Magali Le Huche

Pridružite se Pepiju u ovoj zanimljivoj glazbenoj pustolovini diljem živopisnog Londona, a istražite slikovnicu i prstićima jer ćete pritiskom na označene kružiće uživati u šesnaest isječaka pjesama i drugih zvukova te naučiti ponešto o rock-glazbi, a sigurni smo da ćete i zaplesati s djecom u sjajnom ritmu.
15.90 € 119.80 kn
13.00 € 97.95 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13.00 € (97.95 kn)

Barkod: 9789533860008

Jezik izvornika: francuski

Broj stranica: 24

Godina objavljivanja: 2024.

Prijevod: Željka Somun

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Magali Le Huche

Visina: 21 cm

Širina: 18.4 cm

Težina: 375 g

Pepi obožava rock! Uzima gitaru i odlazi u London, u grad rocka.

Pepi i rock

Pepi je strastveni ljubitelj glazbe i glavni junak serije zvučnih slikovnica za najmlađe. Uz njega smo već upoznali glazbene instrumente zanimljivog životinjskog orkestra, a zatim i veličanstvene Mozartove skladbe, a ovoga puta njegova velika radoznalosti i ljubav za glazbom odvodi nas put Velike Britanije.

Pepi obožava rock! Uzima gitaru i odlazi u London, u grad rocka. Želi ostvariti svoj san – snimiti prvi glazbeni album. Šećući tim uzbudljivim gradom, susreće prijatelje glazbenike na svakom koraku. Iznenadit će ga zvuk usne harmonike u autobusu, oduševit će ga bubnjevi čiji zvuk odjekuje garažom, a tek bas-gitara…

 

Profil

Magali Le Huche

Magali Le Huche rođena je u Parizu 1979. Studirala je na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Strasbourgu. Svoju prvu knjigu za djecu objavljuje 2005. godine i od tada redovito radi kao autorica i ilustratorica dječjih knjiga, slikovnica i grafičkih romana. Brojne slikovnice Magali La Huche prerasle su u animirane filmove za djecu i emitiraju se na francuskoj televiziji. S kolegama umjetnicima pokrenula je i udrugu Ô Mazette koja osmišljava i organizira radionice i izložbe za djecu. Veliki svjetski uspjeh postigla je serijom zvučnih slikovnica o psiću Pepiju (u Francuskoj znanom kao Paco) koji je veliki ljubitelj glazbe.

Magali Le Huche živi i radi u Parizu.

Moglo bi vas zanimati

×

Pepi i rock

Magali Le Huche

15.90 € 119.80 kn
13.00 € 97.95 kn
Dodajte u košaricu