Profil

Pauka prati, oblike ćeš znati

Stuart Lynch

Glavni junak ove simpatične slikovnice dražesni je pauk koji želi isplesti mrežu, no nije siguran koji bi joj oblik najbolje odgovarao i koji treba odabrati.
7.83 €59.00 kn

Barkod: 9789533138190

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 10

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 3 godina

Ilustracije: Stuart Lynch

Visina: 18.6 cm

Širina: 18.6 cm

Težina: 278 g

Kako pronaći savršeni oblik – pitanje je koje kopka malenog pauka.

Pauka prati, oblike ćeš znati

Glavni junak ove simpatične slikovnice dražesni je pauk koji želi isplesti mrežu, no nije siguran koji bi joj oblik najbolje odgovarao i koji treba odabrati. Istražujući svijet oko sebe, promišlja treba li njegova nova mreža nalikovati kvadratu, pravokutniku, krugu ili pak da ju pokuša načiniti u obliku zvijezde?

Kako pronaći savršeni oblik – pitanje je koje kopka malenog pauka, no ubrzo se nazire i odgovor. Uz ponavljanje rimovanih stihova o oblicima u ovoj šarenoj i taktilnoj slikovnici djeca mogu prstićima slijediti puteljke, otvarati prozorčiće te se zabaviti uz učenje oblika, ali i saznati neke druge podatke o svijetu koji ih okružuje.

U istoj seriji potražite i “Puža prati, brojeve ćeš znati” te “Gusjenicu prati, boje ćeš znati”.

Stuart Lynch

Stuart Lynch britanski je ilustrator i autor koji je radio na više od 50 knjiga za djecu, uglavnom za najmlađe. Hrvatskoj se publici predstavio sjajnim i razigranim slikovnicama Petominutne bajke, Puža prati, BROJEVE ćeš znati; Gusjenicu prati, BOJE ćeš znati te Pauka prati, OBLIKE ćeš znati.

×

Pauka prati, oblike ćeš znati

Stuart Lynch

7.83 €59.00 kn
Dodajte u košaricu