Profil

Pasta za divne snove

Firuzan Gürbüz

Tolerancija, prijateljstvo, ljubav, iskrenost, odlučnost, poslušnost, dobrota, hrabrost...
2.52 €18.99 kn

Barkod: 9789533134963

Jezik izvornika: turski

Broj stranica: 24

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Julijana Jurković

Vrsta uveza: meki

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Erdoĝan Oĝultekin

Visina: 20 cm

Širina: 20 cm

Težina: 77 g

Potičemo pozitivno ponašanje i vrijednosti!

Pasta za divne snove

U laži su… žuti zubi?!
Točno!

Ako muljate roditeljima o tako važnoj stvari kao što je redovito pranje zubića, to vas može koštati ne samo zdravlja nego i titule najbjeljeg zečića.

Da je tome tako, uvjerila se i naša pahuljasta zečica Bjelkica. No važno je priznati i ispraviti pogrešku pa hrabro krenuti dalje. Iako posramljena i obeshrabrena, Bjelkica nije odustala, potrudila se i pokušala ponovno ostvariti svoje snove. U tome je ovaj put imala važnog pomagača – pastu za divne snove!

Firuzan Gürbüz i Erdoĝan Oĝultekin

Firuz & Erdo istanbulski su autorsko-ilustratorski dvojac koji nam donosi seriju slikovnica za najmlađe koje su čitatelji diljem Turske, Brazila, Indonezije, Češke i mnogih drugih zemalja već zavoljeli. Živopisne ilustracije protkane zanimljivim, šaljivim, ali prvenstveno poučnim tekstom oduševit će najmlađe i potaknuti ih na razmišljanje i razgovor o temama i likovima koje će upoznati.
Ove slikovnice nas svojim temama, dijalozima i likovima potiču na promišljanje o prihvaćanju različitosti, dobroti, prijateljstvu, poslušnosti, iskrenosti, upornosti, odlučnosti… Potiču pozitivna ponašanja i vrijednosti. Uživajte čitajući i gledajući ih, a još više uživajte u razgovoru s vašim mališanima.

Moglo bi vas zanimati

×

Pasta za divne snove

Firuzan Gürbüz

2.52 €18.99 kn
Dodajte u košaricu