Profil

Ottolina i žuta mačka

Chris Riddell

Drugi nastavak divnog, prekrasno ilustriranog serijala koji se čita u 32 zemlje svijeta!
6.62 €49.88 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135601

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 176

Godina objavljivanja: 2017.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Ilustracije: Chris Riddell

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 328 g

Djelo genija.
Sunday Telegraph

Svaku stranicu krasi starinska elegancija.
Sunday Times

Ottolina i žuta mačka

Ottolina je znatiželjna i ljupka djevojčica koja živi u otmjenom stanu u neboderu Paprenki u Velegradu zajedno s neobičnim dlakavim i šutljivim stvorenjem g. Munroeom. Njih dvoje najboljih prijatelja zajedno vješto rješavaju zagonetke, dijelom zahvaljujući svom običaju da prisluškuju tuđe razgovore, a dijelom Ottolininoj diplomi iz prerušavanja.

U ovom nastavku popularnog serijala Ottolina i g. Munroe pokušavaju otkriti vezu između krađa dragocjenog nakita i nestanka kućnih ljubimaca. I dok je policija silno zbunjena, a vlasnice pasa ucviljene, njih dvoje odluče otići na tajni zadatak i pokušati riješiti slučaj uz pomoć pametnog plana. Ima li Agencija za psiće ljubimce ikakve veze s tim te tko je njezina tajanstvena vlasnica Žuta Mačka?

Uživat ćete u ovom divnom romanu zabavnom za čitanje i prekrasnom za gledanje.
Chris Riddell u jednoj brižno prikazanoj sceni izvanredno prikazuje osjećaje.

„Divno ilustrirano.“
Guardian

„Ljupko elegantno, puno domišljatih detalja, duhovitih slikovnih iznenađenja i vizualnih šala.“
Daily Mail

 

Chris Riddell

Chris Riddell, nagrađivani ilustrator svake nedjelje u Observeru objavljuje strip vezan uz političke događaje. Za ilustracije naslovnica dobio je mnoštvo najvažnijih nagrada, prvi je put osvojio nagradu Kate Greenway medal 2001., a njegovi autorski roman The Goth Girl and a ghost of a mouse dobio je nagradu Costa Children’s Award 2013. Chris Riddell vrlo je aktivan u promicanju važnosti čitanja djece, spremno posjećuje škole, bori se protiv zatvaranja knjižnica, čak je sudjelovao u pralementarnoj raspravi o školskim knjižnicama. Serija o Ottolini – unutar koje su objavljeni romani Ottolina ide u školu, Ottolina i Žuta Mačka, Ottolina na putovanju, Ottolina i Purpurni Lisac – prevedena je u 32 zemlje svijeta. Živi u Brightonu uz plažu sa ženom i troje djece.

Moglo bi vas zanimati

×

Ottolina i žuta mačka

Chris Riddell

6.62 €49.88 kn
Dodajte u košaricu