Profil

Ottolina i purpurni lisac

Chris Riddell

Posljednji nastavak divnog, prekrasno ilustriranog serijala koji se čita u 32 zemlje svijeta!
6.62 €49.88 kn

Barkod: 9789533136301

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 184

Godina objavljivanja: 2018.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Ilustracije: Chris Riddell

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 370 g

Djelo genija.
Sunday Telegraph

Divno ilustrirano.
Guardian

Ottolina i purpurni lisac

U posljednjem nastavku u ovoj seriji Ottolina i g. Munroe upoznaju nove prijatelje, otkrivaju tajne i pomažu razriješiti zagonetke. Nakon pospremanja kuće Ottolina i g. Munroe upoznaju zanimljivog i vrlo informiranog Purpurnog Lisca koji poznaje sve tajne grada i on će ih povesti na urbani safari. Tamo će otkriti da u njihovu gradu žive neke životinje za koje nisu znali i koje izlaze samo noću. Odlično su se proveli! No pri tome je g. Munroe uočio neobične pjesme zalijepljene za rasvjetne stupove i njih su dvoje odlučili otkriti tko se krije iza toga. Na večeri u čast svojih novih prijatelja svi će se odlično zabaviti i dogovoriti nove avanture, a Ottolina i g. Munroe opet će smisliti pametni plan. A uspjet će pomoći i sramežljivoj Grimiznoj Lisici da pokaže svoj talenat.

U ovom prekrasnom posljednjem nastavku Ottolina će otkriti kako postoje i druge djevojčice koje žive slično kao ona, njezina iskrenost i dobronamjernost očarat će čitatelje, a ilustracije će svakog razniježiti.

„Svaku stranicu krasi starinska elegancija.“
Sunday Times

 

Chris Riddell

Chris Riddell, nagrađivani ilustrator svake nedjelje u Observeru objavljuje strip vezan uz političke događaje. Za ilustracije naslovnica dobio je mnoštvo najvažnijih nagrada, prvi je put osvojio nagradu Kate Greenway medal 2001., a njegovi autorski roman The Goth Girl and a ghost of a mouse dobio je nagradu Costa Children’s Award 2013. Chris Riddell vrlo je aktivan u promicanju važnosti čitanja djece, spremno posjećuje škole, bori se protiv zatvaranja knjižnica, čak je sudjelovao u pralementarnoj raspravi o školskim knjižnicama. Serija o Ottolini – unutar koje su objavljeni romani Ottolina ide u školu, Ottolina i Žuta Mačka, Ottolina na putovanju, Ottolina i Purpurni Lisac – prevedena je u 32 zemlje svijeta. Živi u Brightonu uz plažu sa ženom i troje djece.

Moglo bi vas zanimati

×

Ottolina i purpurni lisac

Chris Riddell

6.62 €49.88 kn
Dodajte u košaricu