-33 %
Profil

Orion i Mrak

Emma Yarlett

Maštovita slikovnica uz pomoć koje možete olakšati mališanima da prihvate svoje strahove i imenuju ih. Objasnite im nepoznato, odagnajte strahove te svi zajedno opušteno utonite u san.
10.49 € 79.04 kn
7.00 € 52.74 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7.00 € (52.74 kn)

Barkod: 9789533137834

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 32

Godina objavljivanja: 2020.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Visina: 26.6 cm

Širina: 26.6 cm

Težina: 488 g

Pridružite se Orionu koji se suočava sa svojim najvećim strahom i otkriva da nije baš toliko strašan kao što je mislio.

Orion i Mrak

Neću se više bojati mraka. Neću se više bojati mraka… niže dječak Orion rečenicu za rečenicom u svoju bilježnicu. Kako se bliži vrijeme počinku, ponovo ga obuzima ogroman strah… Pokušao ga se riješiti na razne domišljate načine; htio je jesti puno mrkve da bolje vidi u mraku, zarobiti Sunce, obojiti sobu neonskom bojom… no ništa od toga mu nije pomoglo, sve dok ga jedne večeri nije posjetio ON, baš ON, njegov najveći strah – MRAK!

Emma Yarlett ovom slikovnicom stvorila je pravo malo likovno remek-djelo koje treba detaljno proučavati jer se svaki put zamijeti neki novi neobični detalj koji ispunjava priču. Njezine ilustracije razigrana su mješavina digitalnih kolaža, skica, posebno osmišljenih fontova, a osobitu je notu dodala akvarelom u boji borovnice.

 

Profil

Emma Yarlett

Emma Yarlett britanska je višestruko nagrađivana autorica, ilustratorica i dizajnerica. Surađuje s brojnim međunarodnim izdavačima, festivalima i medijima u stvaranju svojih posebnih ilustracija i priča. Emma je studirala ilustriranje na Sveučilištu Falmouth u Velikoj Britaniji.

Njezina je najprodavanija serija slikovnica ona o nestašnom čudovištu Gricku za koju je osvojila brojne nagrade i priznanja te koja je dobro poznata i hrvatskoj publici, a veliki uspjeh postigla je slikovnicama Orion i Mrak te upravo objavljenom slikovnicom Grozomorova gozba.

U svojim slikovnicama Emma Yarlett rado koristi digitalne kolaže, skice, posebno osmišljene fontove, a osobitu pažnju posvećuje vizualnom osmišljavanju glavnih likova i cjelokupnoj atmosferi priče.

Moglo bi vas zanimati

×

Orion i Mrak

Emma Yarlett

10.49 € 79.04 kn
9.00 € 67.81 kn
Dodajte u košaricu