-30 %
Profil

Oni koji su voljeni

Victoria Hislop

Epska priča o jednoj običnoj ženi i jednoj običnoj obitelji u burnim vremenima 20. stoljeća.
17.12 €
11.98 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 11.98 €

Barkod: 9789533137735

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 384

Godina objavljivanja: 2020.

Prijevod: Dražen Čulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 480 g

Divno istkana ljubavna priča i čaroban opis zemlje rastrgane mržnjom, priča koja slama srca.
Daily Express

Victoria Hislop neodoljivo oživljava grčku povijest… Sve su činjenice pomno istražene, ali nikada ne usporavaju njezinu priču.
Sunday Times

Oni koji su voljeni

Atena 1941. Nakon desetljećā političke nesigurnosti Grčka je ideološki duboko podijeljena zemlja. Petnaestogodišnja Temis najmlađe je dijete u obitelji u kojoj se jedni priklanjaju desnici, a drugi ljevici. Nacistička okupacija dodatno zaoštrava sukobe među onima koje voli. S nacistima dolazi i glad, a kad joj pred učima od gladi umre najbolja prijateljica, Temis se angažira u pokretu otpora. Životni put dovest će je do nemoguće situacije u kojoj će morati odabrati između vlastitih uvjerenja i želje za životom…

“Hislop je dobro obavila istraživanje i vješto nam predstavila složenu grčku povijest. U vremenu nasilnih podjela ona pronalazi dirljivu obiteljsku priču koju će njezini čitatelji progutati u jednom dahu.”
Daily Mail

 

Victoria Hislop

Victoria Hislop britanska je autorica koja je svjetsku slavu postigla romanom Otok koji je očarao milijune čitatelja. Na hrvatski su još prevedeni i njezini bestseleri Povratak, Nit i Oni koji su voljeni.

Moglo bi vas zanimati

×

Oni koji su voljeni

Victoria Hislop

17.12 €
11.98 €
Dodajte u košaricu